2777
2789
عنوان

اونایی که لباسشویی ااگ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 71 پست
Tür در سبز میتونی باز کنی قرمز در باز هست خاموش در حال حاضر نمیتونی در رو باز کنی ( هنوز تموم نکرده شستشو رو )
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.
بعید میدونم این المانیا به ابکشی اهمیت بدن :) اینا ظرفاشونم با ریکا کفی میکنن بعد خشک میکنن ابکشی تو کار نیس!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه ماشین دیگم شبیه مال خودم دیدم اما نمیدونم چرا تایم برنامه های شستشوش با من فرق میکرد با اینکه مدلش یکی بود ولی یه برنامه واحد چند دقیقه فرقش بود
حالم به حال قناری در قفس میماند نه دلی برای ماندن دارم و نه بالی برای رفتن
Multidisplay زمان برنامه انتخاب شده را نشان میدهد و همزمان چراغ اون برنامه هم روشنه یا زمانی رو نشون میده که تا اتمام برنامه مونده یا یه کد غلط رو نشون میده که شکل کروشه هست پس بستگی داره این دکمه رو کی بزنی اگر قبل از شروع شستشو بزنی و بعد از انتخاب برنامه شماره 1 رو نشون میده اگر قبل از شروع شستشو و یبل از انتخاب برنامه باشه شماره 3 اگر وسط اجرایه شستشو باشه شماره 2 رو نشون میده
فکر کنم به همینspullenکه میرسید سه بار ابکشی کرد پس چجوری نصابه میگف لباسا رو هم پاک میکنه اگه کفی میده بزرون
حالم به حال قناری در قفس میماند نه دلی برای ماندن دارم و نه بالی برای رفتن
یه جمله دیگه بگم بعدش دیگه تمومه میتونی تایپ کنی بدی تعمیرکاره :) اونجایی که توش پودر میریزی رو تو کاتالوگ نگاه کن یکیشو لکس گل کشیده تو اون یه ذره جا میتونی نرم کننده لباس بریزی
2810