2777
2789
عنوان

اونایی که لباسشویی ااگ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 71 پست
نمیدونم نصابه واسه دل من گفت یه سری چیزا داره که جدیدیا نداره احتمالا داشت تبلیع میکرد خیلی سخته المانی
حالم به حال قناری در قفس میماند نه دلی برای ماندن دارم و نه بالی برای رفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Vorwäsche رو زده با اب سرد انجام میده قبل از شستشوی اصلی تو پرانتز با لباسایه پشمی انتخاب نکنید این دکمه رو
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.
Einweichen رو نوشته قبل از شستشوی اصلی تنجام میشه تو پرانتز اساعت با دمای 40 درجه میتونی تا ماکسیمم 19 ساعت به تاخیر بندازیش برای پشمی ها انتخاب نشه نکته: بعضی از لباسشویی ها رو میتونی زمان بدی که مثلا خودت عصر خونه نیستی و دستگاه کارشو شروع کنه این 19 ساعت به همین نکته اشاره داره
چنبار شستشو چیه؟؟؟؟؟ نفهمیدم چی میخوای بنا به کثیفیه لباسا باید از دکمه هایه سمت چپ یکیو انتخاب کنی اونی که نوشته کورتز درواقه اقتصادیتره از نظره مصرف برق
با دکمه zeit vorwahl میتونی زمانهدشروع شستشو رو انتخاب کنی از 1 تا 19 ساعته بعد ولی اگر einweichen رو بزنی از همون لحظه شستشو رو شروع میکنه پس همیشه این دکمه رو بزن با زمان بندیش خیلی ور نرو :)
منطورم ابکشیه بعصی ماشینا بعداز شستو با پودر و مایع اخرش که ابکشی میکنن تعداد ابکشیاشون فرق میکنه
حالم به حال قناری در قفس میماند نه دلی برای ماندن دارم و نه بالی برای رفتن
2810