2777
2789
عنوان

زنیکه دخترزا

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 131 پست
چقدر بده یه عده راحت دل میشکنن,اون خانم چون نمیتونست خوشیت رو ببینه دید همه چیزت کامله اینجوری دل سوزوند,خدا جوابش رو میده,مردم بعضی هاشون چه خدا نترس شدن
من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما خداییش چجوری از سه تا بچه مواظبت میکنی ،،،،من زیر یه دونه اش زاییدم و پیر و هلاک شدم
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
این روزها مادر دختر شدن مسئولیت زیادی داره باید بتونی اعتماد بنفسی که این فرهنگ مرد سالار در طول تاریخ از دختران ما گرفته به دخترهات برگردونی کمکشون کن خودشون رو بشناسن باور داشته باشن تواناییهاشون رو بشناسن سخته اما چاره ای نداری باید باید اینکارو بکنی فقط اینطوری می تونی بزنی تو دهن اون زنِ نا زَن
اخه جنسیت بچه مگه دست خود ادمه ؟؟؟مطمئن باش یه روز چوب این دلشکنتو میخوره...هرکس شماتت میکنه بسپار به خدا...اما دیگه خودتم مواظب باش چهارمی رو نیاری...چون واقعا جوونیت تباه میشه.بچه هیچ گلی به سر ادم نمیزنه ،دختر و پسرم نداره
بابا ولشون کنین این مردم رو منم دوتاپسر دارم همیشه بهم میگن بیچاره دختر نداری تنهای تنها میمونی و این دوره زمونه فقط دختره که با ادم میمونه پسرا رو زنشون میبره زن هایی که پسر داشته باشن زمخت میشن و شبیه مرد میشن و تا پیرنشدی یه دختر بیار! مریض شدی کی نیست یه لیوان اب دستت بده و و.... و.... و....
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
تو عقدم هم پسر اوردن گذاشتن بغلم خواهرم اومد پسرا رو برداشت دخترشو داد بغلم
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
من یک پسر 4 ساله دارم یک دختر یکساله ، قبل اینکه دخترم دنیا بیاد همسرم دلش میخواست این یکی هم پسر بشه ولی دختر شد، اصلا فکرش رو نمیکردم ولی همسرم به شدت عاشق دخترمون بس که دخترا شیرینند و تو دل پدر جا باز میکنن
درسته که پشت سر هم بودنشون خیلی کارتو سخت کرده ولی یه کم بزرگ که بشن عالی میشه. چون واقعا جنسیت دست خداست من کاملا خودمو آ»اده کرده بودم که جنسیت دومیم هر چی باشه شاکر خدا باشم. ولی وقتی فهمیدم دختره یه جور دیگه خوشحال شدم. دختر واقعا رحمته. الانم از فکر دنیا اومدنش ضعف می کنم.
ممنونتم خدا جونم. روز تولد امام رضا خبر هدیه تازه خدا رو گرفتم...زیر سایه امام رضا
2810