2777
2789
عنوان

طلسم یهودی

3146 بازدید | 25 پست

بچه ها برای خودم و نامزدم طلسم یهودی گرفتن 

چیکار کنیم باطل شه!؟

خدا لعنت کنه همه چی خیلی خوب بود تو دو هفته به هم ریخت همه چی عاشق هم بودیم 

چی کار کنم تروخدا یکی و معرفی کنید باطل کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم اگه کسی سراغ داره دعا نویسی چیزی کمک کنه 

کاش یکی واقعا کمک کنه 

افسردگی گرفتم هم خودم هم نامزدم بدون هیچ دلیلی داریم از هم دیگ سرد میشیم 

من همش به خودکشی فکر‌میکنم 

اونم حالش بده 

بدون دلیل حدود ۱ماهه 

سرکتاب باز کردم میگت برامون طلسم‌گرفتن 

از وقتی رفت کاشان پیش فامیل پدرش اینجوری شدیم‌

نه گفت نمیتونه کارش این نیست

خدا لعنت کنه باعث و بانی اینکارارو 

پناه ببر بخدا ان شالله ب راهی میذاره  جلو پات 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

چرا کل تاپیک هات درباره دعا و طلسم و جن و اینجور چیزا هستن😕

سرکاریه؟ 

یا به هر ترفندی میخوای صماره دعانویس گیر بیاری

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
چرا کل تاپیک هات درباره دعا و طلسم و جن و اینجور چیزا هستن😕 سرکاریه؟  یا به هر ترفندی میخوای ...

چون زندگیم بهشون گره خورده 

برام دعا گرفتن زندگیم داره میپاچه دنباله کمکم

کاش یکی واقعا کمک کنه  افسردگی گرفتم هم خودم هم نامزدم بدون هیچ دلیلی داریم از هم دیگ سرد میشی ...

والا زندگی ما هم بهتر نیست. اما کسی رو پیدا نکردم ک مورد اعتماد باشه اینجا هم بچه ها خیلی ادرس و شماره و اینا میدن اما نمیشه اعتماذ کرد