2777
2789
عنوان

** ام علی التماس دعا داره **

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 205 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=981216&postID=38498041 ختم یاسین خواب دیدم چهل نفر باید بخونیم شرکت کنید از فردا انشا.. شروع کنیم خدار را قسم میدم به بزرگی اشت که به زودی دل این مادر را به شفای بچه اش شاد کنه انشا...
مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما               غافل از این که خدا هست در اندیشه ما 
ان شاالله خوب بشه زود. مامانای خوب ..دختر خواهرم در 18 ماهگی تشخیص داده شد در رفتگی لگن دارد.تا بحال یکبار عمل جراحی کرده تا استخوان ران چپ را در حفره لگن قرار دهند و یک ماه است از کمربند طبی استفاده میکند. اما هنوز سر استخوان در جای خود نیست .آیا نیاز به عملهای بیشتری هست؟ کسی هست تجربه مشابهی داشته باشه؟ مامانش خیلی داغونه. میترسه پاش کوتاه بشه. توروخدا کمک کنید.....
کلیپ تولدت مبارک ساخت ایران - شرکت استودیو مکس و هیپگونه کپی برداری خارجی نیست پخش از گروه کارتونک www.cartonak.com فضای تولد کودک خودتون رو منفجر کنید آماده همکاری با برگذار کنندگان جشن ها - تم تولدی ها - عکاسی ها و ...
2810