2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من که خودمم نمیفهمیدم حامله ام شوهرم رفته بود سرکار بعد سرکار دیدم تست گرفته میگه برو بگیرش ببین چی میشه منم وقتی گرفتم باورم نشد لامصب شوهرم حساب همه چیو داشت  

ما ده ماهی بود که منتظر بودیم. دیگه داشتیم ناامید می شدیم. اون ماه هم یه بار فقط فرصت اقدام داشتیم ب ...

چه رومانتیک واسه ماهم دعا کن نی نی دار بشیم

خدایا میشه به زودی ما هم ۳ نفره بشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢یه نی نی سالم وصالح  بهمون بدی جونمونم فداش کنیم😢😢😢
من خودم تنها رفتم آزمایشگاه جواب مثبت و بعد10سال انتظار گرفتم گریه کنان تو خیابون برگشتم خونه هرچی ش ...

خدا حفظش کنه برات گریه ام گرفت

خدایا میشه به زودی ما هم ۳ نفره بشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢یه نی نی سالم وصالح  بهمون بدی جونمونم فداش کنیم😢😢😢
ان شاء الله دامت همه ي منتظرا سبز بشه...الهي آمين

الهی امین😢😢😢

حدود 5 روزی از تاریخ پری گذشته بود و مامانم اصرار داشت بی بی چک بگیرم, ولی چون سابقه ی تاخیر تا 12 ر ...

الهی امین 

عزیزی گلم ایشالا قسمت شمااااااا

یعنی میشه منم مامان بشم 😢😢

من دیروز فهمیدم باردارم...همیشه تو فانتزیام سورپرایزش میکردم و میگفتم باردارم

دیروز عین این جن زده ها انقد جیغ کشیدم اول صبحی اومد گفت چیشده😑بی بی رو دستم دید کلی

بغلم کردو شکممو بوس کرد😌

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
یعنی میشه منم مامان بشم 😢😢

ارهههههههههههه فقط فقط ازخدا بخاااااااااااه دکترااااااااااا وسیلن عزیزمممممممممممممم روزی 100بار امضا منو ذکر کن بهش ایمان دارم گلم

برا بارداری سوم میگم

تو نی نی سایت تاپیک درمورد جاریم زدم و کلی از رفتار حسودش با بچه ها بحث میکردیم و تو عالم خودم بودم یهو همسرم زودتر از وقت کاریش اومد خونه و یه بی بی چک دستش بود گفچ پاشو همش سرت تو نی نی سایته بلند شو این بیبی چکو امتحان کن ببینم چته که سه روزه گیر دادی بی بی بخر

منم گفتم خب حالا زوده

بعد گفت اون گوشیو میزاری زمین یانه منم سریع بیبی رو ازش گرفتم رفتم دسشویی

بعد خیلی ریلکس بیبد رو امتحان کردم و خیلی ریلکسسسسسس

بعد داشتم خودمو میشستم که یهو چشمم به دو خطه شدن بیبی افتاد یعنی چشام تا آخرین حد باز شد 😳 شلوارمو نکشیدم بالا  و با همون شلوار پایین پریدم تو حال با یه صدای دو رگه  گفتم بدبخت شدیم حاملم😭😭😭 فقط گفت خاکــــــ تو سرم

بعد دو روز به خودم اومدم و به فکر سقطش شدیم

ولی اول از دوستای نی نی سایت نظر خواستم همه گفتن قاتل نکن 😢😥

منم با مامانم هم مشورت کردم اونم گفت نکن و خدا خودش خواسته و حکمتیه خلاصه الان من بایه شکم قلنبه در خدمتتونم😘😍

2810