2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
این ماهم نشد 😔شد۲۳ماه انتظار🥺🥺🥺چی فک میکردم و چی شدخدایاا حکمتتو شکر

واقعا شکر.منم فکر نمیکردم بچه آوردن آنقدر سخت باشه  چون تو پروسش قرار نگرفته بودم و نمیدونستم چ خبره و دوماه جلو گیری کردم ب امید این ک بعدش تا اقدام کردم باردار میشم🥲اما نشد هنوزم نشده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو زمان اقدام ؟ یا فقط این ماه ؟ والا من از وقتی اقدام کردم کلا مدلم عجیب شده😅قبلا پریودم ۳ تا ۵ رو ...

الان این ماه ک اقدام کردین منطورمه.چند روز قبل موعدتون مثلا

اینجور ک متوجه شدم اکثرا قبل موعد زمان لانه گزینی با این ک لکه بینی ندارن اما بقیه علائم رو دارن.

دقیق شده سیکلتون خوبه طبیعیه منم چند ماهیه ۲۸ روزه شدم اما خونریزیش کم و زیاد داره روزاش. من بیشتر وقتا علائم قبل از پری ندارم فقط دقیقا همون روزی ک قراره پری بیاد یهو دل درد و لکه دارم 

یک عدد اقدامی ۲ سال و نیمه🥲شنبه موعدمه

مث من منم شنبس موعدم 

امروز یکم زیر دلم درد میکنه ولی علائم دیگه ای ندارم 

یکمی هم سردرد ک چون میگرن دارم طبیعیه 

راستی صورتمم چند تا جوش بزرگ زده 

من سابقه جوش ندارم 

دیگه نمیدونم چخبر باشه 

شما تنبلی تخمدان دارین ؟ 

مث من منم شنبس موعدم امروز یکم زیر دلم درد میکنه ولی علائم دیگه ای ندارم یکمی هم سردرد ک چون میگرن د ...

انشالله گ خیره عزیزم و بارداری

من ذخیرم پایینه اما تنبلی رو نمیدونم دکتر تا الان چیزی نگفته بهم. منم علائمی ندارم فقط زیر دلم کمی درد میگیره خیلی کم.

انشالله گ خیره عزیزم و بارداریمن ذخیرم پایینه اما تنبلی رو نمیدونم دکتر تا الان چیزی نگفته بهم. منم ...

انشالله عزیزم واسه همه منتظرا 🤲🏻 به حق همین روز و شب ها ❤️‍🩹

شما چند سالتونه ؟ 

من چکاپ ک رفتم دکتر گفت خیلی خیلی جزئی تنبلی دارم که اصلا نیاز ب مصرف دارو هم نیست ففط گفت وزنتو یکم کم کن و تحرک داشته باشی خودش اوکی میشه 

ولی هنور ک خبری نشده 🤕 نمیدونم همسرم چطور باشه 

اگ این ماه اوکی نشه میبرمش واسه ازمایش

خدا کنه گلم واقعا دیگه خستم منم. این ماهم اگه نشد نمیدونم چکار کنم برم باز آی یو آی یا کلا یه ماه اس ...

واقعا تصمیم گیریش سخته من اگر بخوام بجای تو تصمیم بگیرم میگم ادامه بده فاصله ننداز ولی اگر می‌دونی نیاز به استراحت ذهنی و جسمی داری به خودت استراحت بده چه بهتر هم هست 

من روز ده رفتم سونو دکترم گفته بود حتما روز ده باشه 

فقط یه دونه بود 

اره واقعا بخواد بشه به تعداد و این داستانا نیست چون من ماه گذشته ۵-۶تا داشتم و نشد 

دوستانی ک نزدیک موعدشونه بیاید بگید دور هم باشیم اینم بگید چند وقته اقدامین ؟ من ۴ ماهه اقدامم شنبه ...

منم ۲۷سالمه 

۵ماه اقدامم 

امروز۱۴ سیکلمه ولی تخمکم روز ۱۰ازاد شده 

هفته دیگه تست میزنم اگر منفی بود قراره دکترم رو عوض کنم 

این ماهم نشد 😔شد۲۳ماه انتظار🥺🥺🥺چی فک میکردم و چی شدخدایاا حکمتتو شکر

خیلی سخته عزیزم انتظار من ۵ ماهه ولی خیلی اذیت میشم روحی 

حق داری کاش میشد آرومت کنم 

فقط بهت میگم تا امید نشو امیدوارم تو بهترین زمان و موقع مثبت شی 

منم ۲۷سالمه ۵ماه اقدامم امروز۱۴ سیکلمه ولی تخمکم روز ۱۰ازاد شده هفته دیگه تست میزنم اگر منفی بود قرا ...

منم ۴ ماهه اقدامم از شما یه سال بزرگترم 

شنبه موعدمه امیدوارم مثبت شه 

واقعا دوس ندارم پام به دکتر و دوا درمون بکشه 

دوست ندارم دارو مصرف کنم 🤕

ولی دیگه توکل بخدا 

اگ این ماه مثبت نشه همسرمم میبرم واسه چکاپ 

شما خودتون مشکل خاصی ندارین خدایی نکرده ؟ 

منم ۴ ماهه اقدامم از شما یه سال بزرگترم شنبه موعدمه امیدوارم مثبت شه واقعا دوس ندارم پام به دکتر و د ...

نه عزیزم من از روز اول کلا با پزشک پیش رفتم 

اول زیر نظر یه دکتر تو شهر خودم بودم همه چکاب ها رو انجام دادم خودم و شوهرم 

سونو 

آزمایش 

ذخیره تخمک 

عکس رنگی 

آزمایش شوهرم

خلاصه همه رو انجام دادم هیچکدوم هیچ مشکلی هم نداشته ولی الان پنج ماهه که نشده 

دوماه بدون دارو بوده 

سه ماه بعدی با دارو پیش رفتم 

قرص لتروزول و آمپول هاش ام جی و پودر اینفولویک و شوهرم قرص تقویتی میخوره 

خودم کلا میخواستم همه چکاپ ها رو انجام بدم که اگر مشکلی هست همون اول مشخص بشه و رفع بشه 

شما چی هیچ چکاپی انجام ندادین؟ مشکل خاصی دارین ؟ 

سلام خانومای خوب هستین 

من پریودام نامنظم هست 

البته چند ماهی بود فقط با قرص پروژسترون پریود میشدم نمی‌خوردم نمیشدم دوره هامم ۳۰/۳۵ روزه میشع 

این ماه قرص نخوردم اصلا 

امروز ۲۶ سیکلم بود ۲۵/۲۶ سیکلم هر روز فقط یکبار لکه بینی قهوه ای داشتم 

به نظرتون می‌تونم امیدوارم باشم که لانه گزینی باشه ؟!

آخه من ۳۵ روزم بع زور دارو پریود میشدم 

۲۵ روزه تا حالا نشده پریود بشم 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🏻❤️