2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520793 بازدید | 37359 پست
سلام عزیزم حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ یه خبر بده تو فکرتم

سلام لاله جون مرسی عزیزدلم خداروشکر امروز دردم کمتره یعنی وقتی استراحت میکنم خوبم ولی وقتی سرپا باشم یا زیاد بشینم اذیت میشم

توکل کردم ب خدا خودش کمک کنه بخیر بگذره چون دردم کمتر شد نرفتم واسه بستری فقط رفتم نوار قلب و ان اس تی گرفتم ک گفتن تو این تایم انقباض نداشتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لاله جون مرسی عزیزدلم خداروشکر امروز دردم کمتره یعنی وقتی استراحت میکنم خوبم ولی وقتی سرپا باشم ...

خداروشکر پس استراحت کن به خودت فشار نیار تا هفتت بالا بره شیافم بذار کمک میکنه دردات کم شه تونستی برو پیش مامانت مراقبت باشه 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر پس استراحت کن به خودت فشار نیار تا هفتت بالا بره شیافم بذار کمک میکنه دردات کم شه تونستی بر ...

اره گذاشتم یکم بهتر شم بعد برم اخه خونشون پله داره ترسیدم الان برم بد باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گذاشتم یکم بهتر شم بعد برم اخه خونشون پله داره ترسیدم الان برم بد باشه

بگو شوهرت بغلت کنه پله نری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

[QUOTE=353073102]آزمایش خون بارداری؟ بتا ست دیگه! تیتر بتا فرق داره که عدد دقیق میده! اوکیه پس دکتر رفتی بمون همون پن ...[/QUOTE

چشم عزیزم ممنونم میگم من دوطرف زیر شکمم تیر میکشه احتمال دوقولیی هست؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم بندازتم بدتر ب فنا برم😂

🤣🤣

عزیزم ان شاالله انتظارت خیلی طول نکشه منم یک سال و نیمه هر ماه کلی قرص دارو و امپول میخورم و هنوزم خ ...

انشالله خیلی زود جفتمون مامان میشیم گلم . من ک دیشب بیبی زدم منفی بود فردا باید پری بیاد 

هر دوش میتونه باشه.. تو پریود هم دیدی بعضیا افت فشار دارن و دست و پاشون سرد میشه! تو بارداری هم میشه ...

نه عزیزم همیشه گرمم بود . دیشب بیبی چک زدم منفی بود . فردا باید پری بیاد . این ماه فکر نکنم امیدی باشه ولی صبحی تهوع هم داشتم

انشالله خیلی زود جفتمون مامان میشیم گلم . من ک دیشب بیبی زدم منفی بود فردا باید پری بیاد

ان شاالله 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
اینو الان گذاشتم ولی ده دقیقع فک کنم بعدش این جوری شد

عزیزم این دیگه مثبته ها😍 مبارکههههه دست راستت رو سر من

مرسی عزیزم 😭خدا کنه دارم میمیرم از استرس میترسم هر لحظه پریود شم 🥺🥺

عزیزم ب خودت استرس نده . چند وقته اقدامی چند سالته