2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
سلام عزیزم. خوبی؟ منم همینم تازه هفتم از تو خیلی پایینتره😅ولی من فقط غمم زود دنیا نیومدن بچه ست. با ...

ان شاالله که به موقع بدنیا میاد منم یک ماه گذشته با شرایطی که پیش اومد استرس زود دنیا اومدنشو داشتم اما بعد ۳۷ هفته بچه کامل دیگه ...

ان شاالله همه بسلامت بچه هامون رو بغل کنیم 🤲

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
ان شاالله که به موقع بدنیا میاد منم یک ماه گذشته با شرایطی که پیش اومد استرس زود دنیا اومدنشو داشتم ...

الهی آمین🙏🙏🙏

خداروشکر که رسیدی به نقطه ی امن🙏❤

میگما بنظرتون تعیین هفته به حساب ال ام پی مطمئن تره یا به حساب ان تی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین🙏🙏🙏خداروشکر که رسیدی به نقطه ی امن🙏❤میگما بنظرتون تعیین هفته به حساب ال ام پی مطمئن تره ...

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم میرسید🙏

ببین بنظر من هیچ کدوم 😂 بچه از ۳۷ هفته کامله و ممکنه بدنیا بیاد مثلا من بچه اولم ۳۷ هفته و دو روز بدنیا اومد و همه ی تاریخا رو برد زیر سوال 😂 در واقع خدا روزش رو مشخص کرده از قبل ما خبر نداریم ان شاالله بوقتش و سلامت دنیا بیان 🤲

اما هرجا میرفتم طبق ان تی حساب میکردن 

من که خیییلی اذیتم بچه ها بسختی بلند میشم بسختی راه میرم بسختی حمام میرم یعنی دیگه تحمل خودمو ‌‌‌‌‌‌ ...

سلام عزیزم... به سلامتی ♥️

خداروشکر که تا اینجا همه چی عالی پیش رفته، چند هفته تحمل کنی نی‌نی قشنگ میاد بغلت 😍 ایشالله بچرخه و زایمان راحتی داشته باشی ✨ نچرخید هم شاید قسمت سزارینه، هرچی خیره برات پیش بیاد بسپر به خدا، امیدوارم بهترین‌ها برات پیش بیاد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اهان. درست میگه. همش فک میکردم خب چی میشه اقدام کنید حالا یا میشه یا نمیشه. ولی به این بعدش توجه نکر ...

دو هفته پیش 🥲 همونجوری داغون! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الهی آمین🙏🙏🙏خداروشکر که رسیدی به نقطه ی امن🙏❤میگما بنظرتون تعیین هفته به حساب ال ام پی مطمئن تره ...

دکتر من میگفت با ان‌تی حساب میکنیم تا سونو آخر که تاریخ دقیق سز رو بدیم، طبیعی هم که معلوم نمیکنه! حدودیه! اما نظر من با روشا یکیه... اصلا مشخص نمیشه!

سلام عزیزم... به سلامتی ♥️خداروشکر که تا اینجا همه چی عالی پیش رفته، چند هفته تحمل کنی نی‌نی قشنگ می ...

مرسی عزیزم سلامت باشی🌹🌹🌹 . الهی بزودی هم شما هم بقیه منتظرا  این روزا رو تجربه کنید و انتظار برای همتون به پایان برسه😍🙏

مرسی عزیزم سلامت باشی🌹🌹🌹 . الهی بزودی هم شما هم بقیه منتظرا این روزا رو تجربه کنید و انتظار برای ...

الهی آمین ✨ ممنونم ♥️

ای بابا. چرا آخه😰😰😰

همسرم یکم التهاب پروستات پیدا کرده بود علتشم یه چیزی مثل عفونت ادراری بود، رفت پیش یه دکتر خیلی خیلی معروف تو ونک! به جای اینکه انتی بیوتیک بهش بده رفع شه.. فرستادش کلی آزمایش.. یکیش نوارمثانه بود.. از طریق مجاری ادراری یه لوله‌ای مثل سوند رو داخل کردن تا مثانه! چون التهاب داشته مسیر عبور سوند تنگ شده بود به زور ردش کردن جدا از اینکه چقدر درد و اذیت داشت! محیط رو زخم کردن، عفونتش تشدید شد! اگه یادت باشه چند ماه درگیر درمان بود، همش تب و لرز داشت، با کلی انتی بیوتیک تزریقی و سرم و ... زخم و التهاب رو خوب کردیم، از همون موقع آز اسپرمش به پایین‌ترین حد رسید! الان چندین ماهه فرتیل آید میخوره هر آز اسپرم به زور یه درصد میاد روش ! 🥲

من که خیییلی اذیتم بچه ها بسختی بلند میشم بسختی راه میرم بسختی حمام میرم یعنی دیگه تحمل خودمو ‌‌‌‌‌‌ ...

سلام عزیزم خوبی، انشاالله بسلامتی ،من تازه ۳۱ هفته هستم خستم شده😅

همسرم یکم التهاب پروستات پیدا کرده بود علتشم یه چیزی مثل عفونت ادراری بود، رفت پیش یه دکتر خیلی خیلی ...

وای خدا چقدر اذیت شدید هر دوتون. آره یادمه که درگیر شده بودید اما فکر کردم دیگه خوب شده که حرفی ازش نزدی.خدا نگذره از دکترایی که اینجوری با سهل انگاری به جای اینکه درد بیمار رو درمان کنن یه درد دیگه به جونش میندازن. امیدوارم به زودی زود روندش تغییر کنه و رو به بهبودی بره 🙏❤🙏

داروهای هورمونی مثل اوومید برای بهتر شدنش کارساز نیست؟

من دیشب یه لکه خون دیدم

رفتم بیمارستان خصوصی ارجاع دادن به دولتی. اونجا هم بنده خداها اینقدر سرشون شلوغ بود و شیفتشون طولانی بود که کلافه شده بودن. همه رو میخواستن همینجوری رد کنن بره. دکتره رزیدنت بود سنش از منم کمتر بود معلوم بود همینجوریشم خیلی حالیش نبود. یه معاینه کرد گفت باز نیستی منم رضایت دادم اومدم خونه. در واقع فرار کردم اومدم. نمیدونم چرا اینجور وقتا بیمارستانای خصوصی ترتیب اثر نمیدن

سلام عزیزم خوبی، انشاالله بسلامتی ،من تازه ۳۱ هفته هستم خستم شده😅

قربونت برم خداروشکر .

پس من خیلی صبوری کردم 😂زوده خستگی