2777
2789
عنوان

بارداری واژینسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 33 پست
عزیزم من دکتر چند بار رفتم ژل و اینا میداد یکی دوبارم‌ دکتر خیلی باهام بد برخورد کرد....راستش آمدم خ ...

امیدارم منم بتونم از لحاظ روحی خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معاینه ای که رفتم پیش ماما برا چک اینکه نوع پردم چجوریه سطحی نگا کردن و چیزی وارد نشد

فرق داره

معاینه زنان و معاینه بارداری فرق داره دستگاه میکنن داخل و نگاه میکنن حتی سونو واژینال

اینارو میخای چیکار کنی

باید درمان شی

از اینکه چیزی وارد واژنم بشه میترسم توی معاینه که چیزی نمیشه

میشه بدونم. عجلت برا بارداری. چییه

سنت که کمه

اول. از رابطه. لذت ببر

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
معاینه ای که رفتم پیش ماما برا چک اینکه نوع پردم چجوریه سطحی نگا کردن و چیزی وارد نشد

معاینه. زنان برای. عفونت 

اسپکلوم. وارد واژن میکنن

سونو. واژینال. دستگاه وارد واژن میگنن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

منم عین توبودم معاینه دکتر ک مرگمممم بود دستگاه رو مجبور میشد دکتر بده به خودم برای سونوواژینال .. 

ولی الان باردارم  خداروشکر استرسمهمین بود گفتم زودتر خداکنه باردار شم ک نخاد اقدام کنم ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم عین توبودم معاینه دکتر ک مرگمممم بود دستگاه رو مجبور میشد دکتر بده به خودم برای سونوواژینال .. و ...

متوجه نشدم یعنی با واژینیسموس باردار شدین خب شما خودتون تونستین چیزی وارد کنین ولی من همونم نمیتونم

متوجه نشدم یعنی با واژینیسموس باردار شدین خب شما خودتون تونستین چیزی وارد کنین ولی من همونم نمیتونم

آره باردارشدم  تاپیک آخرمو ببین

من درحدی ام که پاهام شروع میکنه ب لرزش شدیییید موقع معاینه دست خودم نیس جلو دهنمو میگیرم از درد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست