گفتم انشالله اگه نشدم فردا هم جمعه بزنم حتی دلم نمیخاد واقعا بی بی هم بزنم نمیدونم چرا ...
کلا دو سه روزه خیلیی از لحاظ روحی به هم ریختم نمیدونم چرا همیشه ۱هفته قبل پریودی اینجوری میشدم بعدش پریود میشدم خوب میشدم اما الانانقد غمگینم که حد نداره😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم، حق داری اقدام خیلی خستهکنندهست چندمین ماه اقدامی؟! به نظرم اگه میخوای دارو ...
سلام دوساله
خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده . التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .
عزیزم درمان داره قوی باش شکاف کام مشکل حادی نیست اگه تهرانی یه دکتر کودکان بود باستان زاده مطبش تو شریعتی بود نمیدونم ایرانه یا نه سرچ کن اگر هست ببرش پیشش دکتر خیلی خوبیه
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مرسی از دلگرمیت الی جون واقعا میام اینجا ارامش میگیرم 🥺♥️ از دوستای واقعی بهترین شما..
خداروشکر عزیزم.. کاری که از دستمون برنمیاد، در همین حدی که بتونیم همو آروم کنیم تا بتونیم روزامونو راحتتر بگذرونیم و بهتر تصمیم بگیریم، در کنار همیم ♥️✨
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱