2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521000 بازدید | 37364 پست
من که بیهوشی بودم تجربه بیحسی ندارم اما میدونم تا چندین ساعت نباید تو بیحسی نخاعی تکون خورد چون سردر ...

الی چقدر منو ترسوندی😂😂😂😂

وای وای چقدر سخت🫠🫠

خیلی حیف شد که دکتر وقتش پر بود من آخریا شدم🥲🥲🥲

برای فرداش اصلا نمیشه چون عکاسی داریم تو اتاق بعدشم که ترخیص میکنه ..

و اینکه همه همون روز میان ملاقاتی نمیتونم بگم نیاین🫠🫠

حالا فردا ویزیت اخرمه برم یکم جلز ولز کنم به دکتر ببینم منو اون وسطا عمل میکنه یا نه😂🥲

حالا من ست لباس سفید گرفتم🫠🫠🫠فکر کن😂

حالا ببینم چی پیش میاد🫠🫠کارا و برنامه هام طبق فکر خودم پیش خواهد رفت یا نه چون وقت عمل فعلا گند زده 🫠🫠🫠

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
الی چقدر منو ترسوندی😂😂😂😂 وای وای چقدر سخت🫠🫠 خیلی حیف شد که دکتر وقتش پر بود من آخریا شدم🥲🥲 ...

اگر یک روز مازاد بمونی میشه به برنامه ات بررسی. بجز اینا که الی جان گفتن، شما خواب رو در نظر بگیر، گیج خوابی، اصلا آرایش صورتت بد میشه. فرداش که اوکی بودی عکاسی کردی، ظهر ساعت ملاقاتی بیان، فردا صبح اش مرخص بشی، این میشه. اتاق خصوصی بگیر و دو شب بمونی

مگر اینکه تو برنامه ریزیت ملاقات حذف کنی، بعد مرخصی بگین بیان منزل ، همون لباست رو بپوشی، آرایش خوشگل کنی قبلش، ماها قربانی هم داریم این مراسمات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها خوبین؟ من وقت عملم باز کشیده شد جلوتر🥲🥲🥲چهارشنبه همین هفته🥲🥲🥲🥲 الان از دکتر برگ ...

اصلا نگران نباش بچه ت الان کامل و سالمه هر وقت اومد خوش اومد🌹😍

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
اگر یک روز مازاد بمونی میشه به برنامه ات بررسی. بجز اینا که الی جان گفتن، شما خواب رو در نظر بگیر، گ ...

بیمارستانی که میرم اصلا اتاق عمومی نداره کلا خصوصیه اتاقاش و vip

ولی یروز اضافه موندن ارزش نداره🤦🏻‍♀️

حالا فردا میرم ببینم دکتر تایم عمل رو میکشه یکم اینورتر یا نه

نشد هم چاره ای نیست همونجوری میمونم دیگه

چون من کلی هزینه دیزاین اتاق دادم کلی پک و گیفت و اینا درست کردم برا بیمارستان که نمیشه تو خونه اونارو استفاده کرد🫠بخاطر همون تحت هر شرایط مجبورم که همون چهارشنبه ملاقاتی داشته باشم🫠

فکر کنم بخاطر هورمون های بارداری سرم پره زخم شوره و صورتم آکنه زده. برای زخم شوره کسی شامپویی که خانم باردار بتونه استفاده کنه میشناسه؟ با شامپو مخصوص موهام میشورم، از بین نمیره و پره سرم

کسی تجربه مشابه داره؟ تا کی هست، از کی از بین میره، کلافه ام، طوریکه پسرم میگه مامان چرا پوستت اینطور شده

بیمارستانی که میرم اصلا اتاق عمومی نداره کلا خصوصیه اتاقاش و vip ولی یروز اضافه موندن ارزش&nbs ...

عزیزم نمیدونم الی جان چقد درد کشیده ولی منم سزارین بودم و فقط موقعی ک شکممو فشار دادن درد زیاد کشیدم بقیش با شیاف قابل تحمل بود اونم چندساعتش. راه رفتن و دسشویی هم اوکی بودم 

انشالله توام نترس درد غیرقابل تحملی نداری ♥️

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
فکر کنم بخاطر هورمون های بارداری سرم پره زخم شوره و صورتم آکنه زده. برای زخم شوره کسی شامپویی که خان ...

من این دردو دارم توی ی شامپو سرکه سیب و اب قاطی کردم بعد از شامپو میریزم روی سرم چنددیقه بمونه بعد میشورم بهترشدم

شامپوی رزماری پرژک هم میزنم برای شورس بقیه شامپوها بدترم کردن

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
عزیزم نمیدونم الی جان چقد درد کشیده ولی منم سزارین بودم و فقط موقعی ک شکممو فشار دادن درد زیاد کشیدم ...

ممنونم سیم سیم جان❤️

ان شالله برا منم همونطوری قابل تحمل باشه

البته تصمیم گرفتم پمپ درد رو بگیرم محض اطمینان

نهایتا حالم خوب بود دکمه شو فشار نمیدم که دارو تزریق بشه دیگه

ولی باشه که اگه بدنم نکشید استفاده کنم

ممنونم سیم سیم جان❤️ ان شالله برا منم همونطوری قابل تحمل باشه البته تصمیم گرفتم پمپ درد رو بگیرم م ...

گل شبو جان چطوری؟خیلی ذوق دارم برات انگاری ک خودم میخوام زایمان کنم فردا این موقع تموم شده ها😉😉😉😉😘😘😘

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
ممنونم سیم سیم جان❤️ ان شالله برا منم همونطوری قابل تحمل باشه البته تصمیم گرفتم پمپ درد رو بگیرم م ...

گل شبو جان فردا برامون خیلی دعا کن مخصوصا ماها که چشم انتظاریم من از فردا میخام ماه دوم اقدام شروع کنم

لاله جان سلام عزیزم اورولوژی که رفتین کی بود میشه اسم و آدرس مطبش و بگی بهم 

پروفسور ناصر شخص سلیم مطبشم تو پاسدارانه خیابان پایدارفرد نبش گلستان سوم پ۵۱ طبقه دوم واحد ۱۰ اینم شماره منشیشه که پیامکی وقت میده روزای یکشنبه سه شنبه مطبه آنلاینم میشه نوبت بگیری 

tel:09331129100

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه سه نمیرم که عمل ، ۹ صبح میرم پذیرش، گفت احتمالا دوروبر ۳ برسی بخش گفت عمل نیم ساعته، ولی دو ساعت ...

من۷صبح رفتم بیمارستان تاپذیرش شم۸ونیم شد یه رب ۹رفتم اتاق عمل۹و۲۰دقه لنادنیااومد

خودم و۱۰ ورب بردن بخش 

حالتوخریدارم واقعاحس قشنگی داری تافردا

استرس وشوق وهیجان و ایناقابل توصیف نیستتت

دلم خواس دوباره بچه بیارم🤣🤣

انشالله باسلامتی ودل خوش عزیزم 

🫀👶🧿