2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516523 بازدید | 37241 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوشحالم کلی دوست اقدامی اینجا دارم   

امیدوارم به زودی همه نی‌نی دار شیم   

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ان شالله ب حق این ماه عزیز همین ماه باردار بشین گلم و سال دیگه بچت بغلت باشه😍

فدات شم مرسی.ان شاالله اینطور باشه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

منم کیت تخمک گذاری استفاده کردم

مکس۱۴

دکتر گفت از روز ۱۰ تا ۱۶ هرشب تست رو استفاده کنم

اولاش یه خط میفته که منفیه

بعد یواش یواش خط دوم به صورت محو میفته

بعد دو خط پررنگ میشه که مثبته

گفت هرموقع دوخط شد، همون شب و فرداش اقدام

اما من از همون روز ۱۰ یه شب درمیون اقدام رفتم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منم پریودیم ک تموم شد ۳ فروردین. ی شب درمیون رابطه داشتیم  کیت چجوریه؟؟؟

خوبه همینجوری هم

کیتم ‌تقریبا همین‌ زمان رو مشخص میکنه

دکتر به من گفت از ۱۰ تا ۱۶ پریودی

چند روز از تخمک گذاریت میگذره 

پنج شش روز   

عجله دارم زودتر تست بدم 

کیست دارم و مشکوک ب آندونتریوزم. همسرمم اسپرماش ضعیفه

چه مشکلی داری که شک کردن به اندومتریوز؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

سلام منم یک سال اقدامم تنبلی دارم ..هرماه هم کیتم مثبت میشه انواع کیت هارو استفاده کردم ولی نمیشه نمیدونم شاید تنبلی و کیت بهم ربط داشته باشن ی سقطم داشتم

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
سال چهارم اقداممه

تحت نظر پزشکی؟ دارو مصرف میکنی؟

امیدوارم به زودی نی‌نی خوشگلتو بغل کنی    

ینی فقط تو شش روز باید اقدام کنی؟ بعدش جلوگیری کنی؟

نه کلا که تو‌اقدام نمیخواد جلوگیری کرد 

اما گفت بقیه‌ش بیفایده ست

همین شش روز حوالی تخمک گذاری اقدام شه موثرتره

چون عمر اسپرم تو بدن ۳تا۵ روزه

یه جوری باید زمان اقدام تنظیم شه که زمان تخمک گذاری از قبل تو بدن اسپرم باشه، یا همون روزا بهش برسه که لقاح صورت بگیره

عزیزمممممم ده روز ک شد بعد ببین علایم داری یا ن

خوندم نوشته بودم فایده نداره کاذبه   

باید پریود عقب بیفته بعد جواب مطمئن میشه

مثلا اگه دوره سی روزه ست، روز ۳۷ تست یا آز بدی

ولی اونجوری که مشخصه پریود بشیم یا نشیم جواب گرفتیم

تا اون موقع از استرس میمیرم