2777
2789
عنوان

ی دختره هس خودشو مسخره عالمو ادم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 23 پست

خوب اینا واقعا سم خالصن ولی خوب من خودم خیلی پیشنهاد داشتم گاهی با دوست و اینا دورهمیم منم از این موارد میگم نکنه اوناهم فک میکنند الکی میگم

البته دیگه من هروسی و نمیگم ازم خوشش میاد ولی پیشنهاداتم زیاد بوده

وای چ حرف درستی زدییییمتاسفانه ما هیچ ارتباطی نداریم ک بخوام قطع ارتباط کنم چندروز یبار پیام میده فق ...

شمام بگو اِ چه خوب 

خوشبخت بشی 

همین

من متاسفانه هرروززززز میدیدمش این سمِ کنه رو 

بارها میخواستم قطع ارتباط کنما

واقعا از لحاظ ذهنی و روحی اذیتم میکرد 

ولی بدجور کنه بود

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اینا واقعا سم خالصن ولی خوب من خودم خیلی پیشنهاد داشتم گاهی با دوست و اینا دورهمیم منم از این مو ...

طبیعیه هرکسی پیشنهاد داشته باشه و خواستگار خوده منم دارم ولی ن اینجوری ک این یارو میگه 

من خواستگار بیکار داشتم شاغلم داشتم ولی این دختره میاد میگه افسر اومد دندونپزشک اومد قاضی اومد وکیل اومد ی ب شغل پایینم راضی نیس😂😂

حالا بگم چندسالشه همش ۱۸ سالشهههههه ای خدا منو گاو کن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

شمام بگو اِ چه خوب خوشبخت بشی همینمن متاسفانه هرروززززز میدیدمش این سمِ کنه رو بارها میخواستم قطع ار ...

خداروشکر قطع ارتباط کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

کمبود دارنمن زمان دبیرستان یه دوستی داشتم همینطوری سمِ خالص بودسر و ته حرفاشو میزدی ،میگفت فلانی ازم ...

همدردم باهات فرق من با تو اینه سر کلاس مخ مارو میخورن ممد تهرانی به من پیام داد بعد اون یکی میگه عه به منم داده بود 

اون یکیه ویگه مبگه من که بلاکش کردم اکسمه 😐

لایک نکن 

حالا باز این‌دغدغش خواستگاره من چی بگم همکلاسیم یه ادم دریده ی سلیطه ی و هر چیزیو ربط میده به مراحل جفت گیری به خودش میگه خجالتی😐 کل حرفاشم از اکس نکس کراشو خوشم میاد هیچ خریم نگاهش نمیکنه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

حالا باز این‌دغدغش خواستگاره من چی بگم همکلاسیم یه ادم دریده ی سلیطه ی و هر چیزیو ربط میده به مراحل ...

وایییییییی من ترکیدممممم🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!