2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 14229 بازدید | 666 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هااااااااااااااااااااااا چرا تاپیک میزنید که به بچم رای بدیدددددددددددددددددددددددددددددد من اسم نمیارم اما تکرار بشه عکس دارم میزارم همین جا تا حذف بشیناااااااااااااااااااااا گفته باشمم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بچه ها لایک تاثیر نداره مونا تهرانی زمان ارسال ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دی ساعت 3:02 ب.ظ پیغام سلام لایک با رای فرق داره. مهلت رای دادن به عکسها تمام شده بنابراین گزینه رای دهید برداشته شده و به جای آن لایک گذاشته شده که تاثیری در تعداد رای ها ندارد
فرستنده مونا تهرانی زمان ارسال ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دی ساعت 3:05 ب.ظ پیغام با سلام مهلت رای دادن به عکسها در تاریخ 30-09-93 تمام شده است بنابراین گزینه رای دهید حذف گردید و به جای آن گزینه لایک قرار گرفته است
مامی ساآنلاین پست ها : 25110عضویت:1390/7/20 1393/10/3 - 3:06 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [وب سایت] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] مری جون یه عده هم تایک میزنن هم تو تاپیکای دیگه درحال رای جمع کنین و همینطور پیغام خصوصی میدن رای میخوان ============================== شاید بعضیا بی خبر بودن من چندجا تذکر دادم تبلیغاتو جمع کردن بچه ها شما هم دیدی تذکر بده مامی سا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ضربان قلبها رفته بالا خخخخخخخخ نتایجو بزنید دیگههههههههههه اینقد خوشم از اختتامیه جشنواره هایی میاد که تعداد رای توشون مشخص نبوده
البته اگه داور داشتیم و اونم مثلا یه رای 20تایی داشت خیلی عالی میشد و اونوقت به خلاقیت عکسا هم رای داده میشد نه اینکه فقط تبلیغ مامانا باعث بشه برنده بشن یا نه
سلام ختم قرآن تا نیمه شعبان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&postID=40616475
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
2810