2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 14229 بازدید | 666 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم مریض بود اصلا حال و حوصله نداشتم. الان خدارا شکر کمی بهتره. پیام جدید برام نیومده. الان در خمتم
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
ماهی خودمونو جر میدیم که برنده هارو اعلام کنید.... ولی دیگه بسه یهو 6 روز زودتر تموم کردن مسابقه رو و مطمئن باشین تا شنبه و یک شنبه هم خبری از برندگان نمیشه البته بنظرم بهتره دی ماه کلا مسابقه ای نباشه و همون مشکلات سایت بررسی بشه و البته جوایز برندگان ارسال بشه زودتر ( جایزه تابستانه من هنوز خبری نشده)
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
واقعا پیشنهاد به جایی بود مری طلا. خیلی خوبه که بجای برگزاری مسابقه ی دی ماه مشکلاتش رو بررسی کنن و یه قوانین درست و حسابی با یه نوشابه انرژی زا برای ناظر مسابقه تهیه کنن و بعد مسابقات بعدی رو برگزار کنن خانوم تهرانی اگر یه روز سر به تاپیک زدی و این پست و خوندی یه لایک کن حضور فعالتو حس کنیم.
2810