2777
2789
عنوان

آیا به این شخص فطریه تعلق میگیره

128 بازدید | 18 پست

ی نفر که  شوهرش ی ۴۰۵  داره مدل ۹۵ . مستاجر   هست بعد   وزنش فک کنم ۸۵  کیلو  هست .  وزنش و برای این گفتم  اگه نداشتی و نخوردی  لاغر بودی دیگه . بعد  خانومش تقاضا فطریه  کرده  همش میگه شوهرم سر کار نمیره  و  کمر درد هست و  از این حرفا .  م

😐😐

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مگه باید به خانمش فطریه بده؟فطریه زکات بدن هست.چه خوبه به پاس سلامتی و آفرینش مون زکات جسم مونو بدیم.به این آدم فطریه تعلق میگیره حالا دوست ندارن یه چیز دیگست

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

یعنی هرکی لاغره نداره بخوره؟ 

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
نه عزیزم   من  میگم   فطریه خراب نشه وگرنه چه فرق برای من داره این یا شخص دیگه&n ...

نه ان شاءالله خراب نمیشه

اینم یه جور زکاته

قربه الی الله بدین

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
2810