2777
2789
عنوان

آرامگاه مجازی نینی سایت ( ...هرشب جمعه همینجا...)

| مشاهده متن کامل بحث + 40880 بازدید | 308 پست
پدرم وقتی مرد.....آسمان تاریک بود
پدرم وقتی مرد.....اول فردا بود
پدرم وقتی مرد.....من بخود پیچیدم ..... من بخود لرزیدم..... من بخود گرییدم...... من ههههمه تنهایی رابلعیدم

پدرم وقتی مرد.... خواهرانش همه شاعر بودند.....شعر سوختن میخوندند..... شعر بی یاوری و بی کسی و گمنامی

پدرم وقتی مرد ..... مادرم ....... تنها شد......مادرم عریان شد...... مادرم بی کس شد ..... مادرم خییییییییلی مرد
.
.
.
.
.
پدرم وقتی مرد ..... بی امیدش جان داد.... او همش منتظر ..... چشم براه.... شاید از راه رسد آن امیدی که چهل سال پیش ساخته بود.... ولی هرگز به امیدش نرسییییییییییییییییییید .....

پدرم وقتی مرد....خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی تنها بود

روحت شاد بابا، جداقل الان همیشه در آرامش باشی...آمیییییییییییین

ای خاک غریبه آن کس که گرفتی گهرم بود. آن کس که در این خاک سپردم پدرم ب...ود. آن مرد کهنسال, سرباز وطن تاج سرم بود. مرد ادب و فضل و گوهر بود سرباز وطن، سرو وطن بود. این مرد که گمنام در این خاک بخفتست حق سر او خاک وطن بود. آنکس که توآنروز ربودی انسان متین دگری بود. او حسرت خاک مادری داشت او حسرت خفتن به دیار پدری داشت. او جسم و روانش , او جوهر جانش زدیارگوهری بود او پیکر پاکش زدیار دگری بود. دان خاک غریبه, این تن که به ناحق بگرفتی حق تن او خاک وطن بود. تقدیم به پدر خفته در غربتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی صبا جون

کباب بودم ، کباب ترم کردی.. خدا روح پدرتو شاد کنه.نمیدونم منظورت از غربت کجاست؟ ولی پدر منم تو زادگاهش نخفت و همییییییییییییییییییییییییییییشه آرزوی برگشت به اونجا رو داشت، برای همینم من روی سنگ مزارش یه شعری در این رابطه دادم بنویسن که همه بدونن زادگاه و وطن پدرم کجاست.

پدرم در غربت رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت که رفت.
من یک عضوتقریبا خاموشم وفقط مطالب دیگران را میخواندم .اما یک درد جانکاه مرا بران داشت تا جملاتی بنویسم شاید کمی ازدردم بکاهد وهمدردی بیابم.طی دوهفته گذشته برادرجوان 26 ساله ام که بسیار شاد بود طی یک حادثه عجیب به رحمت خدا رفت .پساز 5روز بی خبری و گشتن هلال احمر و فامیل ودوستان در دل کوهه تن بی جانش از دریاچه ای پیدا شد ومارا داغدار فراقش کرد .چنان که هنوز بهت زده ایم ومرگش راباور نکرده ایم درد جانکای که نمیدانم باآن چه خواهیم کرد آیا خدا توان تحمل آنرا خواهد داد ومیتوانیم صبر کنیم؟
الهی زیبا جونم
امییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدوارم خداوند بزررررررررررررررررگ فقط و فقط بهتون صبر بده صبر، صبر،صبر
عجب واژه ی غریبی ... ولی براش دعا کن ، برای خودت ، مادرت ، خونوادت و مهمتر از همه آرامش برادر عزیزت
خدا صبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببرتون بده، صبببببببببببببببر و آرامش
گاهی اوقات که خیلی دلم از همه چی میگیره و خیلی کم میارم وقتی سرمو بالا میارم و دورو برم رو نگاه میکنم تا شاید چشمم به یه چیز خوب بیوفته که یه ذره بهم امید بده ...چشمم به چشات میوفته توی قاب عکس روی دیوار ....حس میکنم تو چشات اشک جمع شده و نمیخوای منو توی این حالت ببینی ، نمیخوای ناراحت باشم ...خیلی جنگیدم ، خیلی دارم سعی میکنم
ولی پدرم واقعن هیچ راهی برام نمونده
خیلی خسته ام ....
تو که الان اون بالا به خدا نزدیکتری فقط ازش بپرس یکی این پایین یه سوال داره ازش

چـــــــــــــــــــــــــــــــرا؟؟؟؟
دلتنگـی نه با قـلـم نوشتـه می شود ، نه با دکمـه های سـرد کیبـورد .

دلتنگـی را با اشـک می نویسنـد . . .
.
.
.
و عجیب این روزها دلتنگم....

دلتنگتم پدرم

چقدر تنهام.................................................................................
عکست را پنج‌شنبه‌ها می‌بوسم

یا می‌گریم تو را و یا می‌بوسم

باور دارم که زنده هستی وقتی ـ

من را می‌بوسی و تو را می‌بوسم

...
روی شانه هایم نبودن هایت سنگینی کند!!

اما تو آسوده باش پدرم

من

خــــــــــــــــــــدا را دارم

برای شادی روح پدرهامون یادت نره فاتحه بخونی
دوباره عصر پنج شنبه
دوباره نگاه های مبهوت من بر سنگ قبرت و صورت خندانت ...
دوباره حس تنهایی و تکرار ثانیه های اندوه
دستانم خالیست چه چیزی برایت بیاورم که لااقل دل خودم آرام گیرد؟چیزی ندارم یعنی چیزی ازم باقی نمونده