2777
2789
عنوان

تلخ ترین روز عمرم عروسیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 68 پست
من سر عروسی م هررررچی مادرشوهر و خواهر شوهر عوضی م گفتن انجام دادم. و هرچی شوهرم گفت. نه آرایش مو د ...

چرا جدا نشدی ازهمچین آدم بی عرضه ای؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

شما که سه روز عروسی میگیرین باید یه روز لباس محلی اونا رو میپوشیدی عزیزم تنوع هم میشد خب زن داداشم با اینکه هم شهری مون نبود ولی به رسم ما احترام گذاشت و یکی از مراسم ها لباس محلی پوشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تونستی مادر خواهرش رو ببخشی؟ من بودم تااخر عمرم نمی‌خواستم ببینمشون بخاطر خراب کردن بهترین شبم

نه اصلا،خیلی خوب بودم براشون،هر وقت هر چی خاستن می گفتم چشم،ولی الان حاضر نیستم حتی براشون ی زنگ بزنم

2805
شما که سه روز عروسی میگیرین باید یه روز لباس محلی اونا رو میپوشیدی عزیزم تنوع هم میشد خب زن داداشم ب ...

خوب عزیزم از اولش شوهرم گف دو روز عروسی بگیریم،هیچ برنامه ایی واسه س روز نداشتیم،یهو یه روز قبل از عروسی گفتن ک سه روز عروسی بگیریم،هم خودم آمادگی نداشتم،هم لباس درست و حسابی گیرم نیومد،هم واقعا سه روز خیلی خسته میشدم

بلاخره وقتی با کسی ازدواج میکنیم باید مدارا کرد وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه همین طور که ما توقع داریم شوهرامون به خانواده مون احترام بذارن  ما هم باید یه چیزهایی رو مراعات کنیم نمیشه با مادر و خواهرش حرف نزنی اون برات بمیره !!کم کم سرد میشه

روز عروسی منم خیلی خیلی بد بود یاد اوریشم حالم خراب میکنه مم فکر کردم من تنهام همچین عروسی بدی داشتم ...

نه عزیزم،همه یه جورایی روز عروسیشون گند زده میشه توش،یکی مثل من شوهرش گند میزنه،یکی باباش،یکی خونواده شوهرش،خواهرشوهرم خودم باباش عروسی رو براش زهر کرد

خوب عزیزم از اولش شوهرم گف دو روز عروسی بگیریم،هیچ برنامه ایی واسه س روز نداشتیم،یهو یه روز قبل از ع ...

زندگی همینه همه چی اون جور که ما می‌خواهیم پیش نمیره ما باید خودمونو قوی کنیم و با سیاست همه چی رو مدیریت کنیم برای همه همینه بعضی ها خوب مدیریت میکنن

نه عزیزم،همه یه جورایی روز عروسیشون گند زده میشه توش،یکی مثل من شوهرش گند میزنه،یکی باباش،یکی خونواد ...

من پدر شوهرم قول عروسی خوب داد به بابام اجازه گرفتن مراسم عقد ندادن که عروسی خوب بگیرین نزدیک عروسی خودشو قایم کرد رفت تالار الکی گرفت عروسی من ۳ ساعت بود کلاااا شوهرم جور دیگه خراب کرد همین عروسی ۳ ساعته.  پدر همسرم فوت شده نبخشیدمش ۲ سال سر مزارش نرفتم بعد ۲ سال بخشیدم رفتم سر مزارش

کاش یه سری بود شخصا یه عالمه خاطرات بد دارم ولی خب دارم کم کم فراموششون میکنم

انشالله بتونی فراموش کنی.چون گذشته و فکر کردن بهش حماقته.چون لحظه حال روهم ازت میگیره.سربگردونی مسیر روبروتو باختی.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
2810