2777
2789
عنوان

خیلییی ناراحتم هر کاری میکنم شیرم کمه 😭نمی‌خوام شیر خشکی بسه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع گوساشم درد می‌کنه ولی هی دهنش رو باز می‌کنه فکر میکنم گرسنشه

خب نوزاد همینه دیگه ..هی دهنشو باز میکنه .. گشنش بشه به شدت گریه میکنه و بی قراری میکنه.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اره والا می‌خوابه هم فکر کنم من احساسی شدم

😕😕😕

گیری دادی به بچه طفله معصوماااا

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اب گوشت اب مرغ اب کله پاچه و سیرابی شیرو زیاد و مقوی میکنه

وای یکی به من این رو گفت. اولین باری که اب کله پاچه خوردم پسرم کلا اون روز بالا اورد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
وای یکی به من این رو گفت. اولین باری که اب کله پاچه خوردم پسرم کلا اون روز بالا اورد

من از خودم نگفتم اینا رو دکتر به من گفته احتمالا بچتون بهش نساخته

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
نه تاثیر داره ؟

آره . تاثیر داره .

دختر خوب  شیر خشک ب عنوان کمک بد نی . فکر اینم کن ک از شیره وجودت داری میدی فردا ب هزار مشکل میخوری . مثل ریزش مو . خرابی دندون و ... 

ی مقدار شیر خودت بده ی مقدار شیر خشک . والله دختر عمو من با اون ک ماماست شیر خشک داد میگ مکمل های ک تو شیر خشکه تو شیر مادر نی . راستم میگم شیر ناراحتی و غم و حرص و جوش برای بچه خوب نی ک 

عزیزم بچه هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر شیر داری.بزار مک بزنه.قرص شبرافزا بخور.به غذا هم برس.ولی هیچی مثل مهرمادری و مک زدن بچه جواب نمیده.ایقدرم غصه نخور.

راستی ببین مادرت شیر داشته یا نه. اگر جواب مثبت بود پس تو هم میتونی دوسال به بچه شیر بدی. اگر مادرتم شیرش کم بوده سعی کن با خودت کنار بیای.شیرخشک مگه چشه. مادری که فقط شیردادن نیس