2777
2789
عنوان

مادر شوهرم مچمو گرفت بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 75 پست

نباید کتک میزدی حالا که زدی تموم شد رفت ، دیکه حرص،چی میخوری مادرشوهرتم بزار هر چی میخاد بگه برات مهم نباشه..

یعنی مادرشوهرت هیچ وقت دست رو بچه های خودش بلند نکرده ؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم مچشو میگرفتی خودشم کتک میزدی بفهمه رئیس کیه

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊                                                      همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘
تازه دلتم شکسته ؟؟؟!!!! تو دیگه کی هستی

هیچ کس ب اندازه یه مادر دلسوز بچش نیست.

نمیگم کار خوبی کرده ک بچشو کتک زده اما خب حتما فشار روحی بهش وارد شده ک این کارو کرده ک نباید میکرده ولی دلیل نمیشه ک مادرشوهرش این حرفو بزنه،و هیچ کسی ربطی نداره.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

الان ناراحتی به دل گرفتی.    این طبیعیه که هر کسی دست رو بچش بلند کنه     مادرشوهرت نباید این حرفو میزد انگار خودش هیچ وقت بچه هاشو نزده     تو هم بگو مادر اذیت کرد کتک خورد شما لطفاً لوسش نکن.         ولی گناه داره بچه دیگه سعی کن نزنیش

دخترم دلتنگتم😭💔
نباید کتک میزدی حالا که زدی تموم شد رفت ، دیکه حرص،چی میخوری مادرشوهرتم بزار هر چی میخاد بگه برات مه ...

چرا دست بلند کرده فقط از این پیرزنی قدیمی که کاسه از آش داغتره ونفس منو گرفته

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
هیچ کس ب اندازه یه مادر دلسوز بچش نیست. نمیگم کار خوبی کرده ک بچشو کتک زده اما خب حتما فشار روحی به ...

این جمله ی هیچکس به اندازه‌ی مادر و پدر دلسوز نیست که کلا اشتباه هست ،

کار استارتر اشتباه بوده مادر شوهرش هم اشتباهش رو بهش گفته ، ولی باید از لحن بهتری استفاده میکرد

اسی هروقت خواستی بزنیش یادت بیار ک اون بچس و نمیفهمه و تو باید تربیت یادش بدی نه از گوچه خیابون بفهمه .منکه نمیدونم چند سالشه یا چند وقتشه .بهرحال تو مادری و بایدب نحو احسن بچتو بزرگ کنی .اون زمان قدیم بود ک کمربند و ... بجون بچه ها میبستن ک همون زمان ما ک بچه بودیمم یادم نیست یبار حتی بابام بهم اخم کرده باشه چ بزسه ب زدن . اون بچس تو باید تحملتو زیاد کنی .تهش اینه محرومش کنی از بازی هاش یا خوراکی یا هرچی دیگه .زدن ظلمه گلم .اون کوچیکه و توانایی مقابله باتو رو نداره و تو نباید ب ضعیف تر از خودت ظلم کنی 🙁🙁🙁🙁

تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊                                                      همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘

والا من خودم از زدن بچه خیلی عصبی میشم

مثلا زن داداشم یه بار بچشو تو ماشین زد منم کنارش نشسته بودم بچش ۹ ماهه بود

اون لحظه دلم میخواست زن داداشم و بزنم😡

بچه رو ازش گرفتم گفتم والا داداش من بعد ۴۰ سال بچه دار شده بعد تو میزنیش؟؟؟ بده به من اینوووو

ولی خب زن داداشم ناراحت نشد ازم

خودشم خیلی ناراحته از اینکه بچشو میزنه

آدم گاهی عصبانی میشه و بعدش عذاب وجدان میگیره حالا ی نفرم سرزنش کنه دیگ بدتر آدم دوس داره خودشو بزنه 

ولی سعی کن بچرو نزنی گناه داره اونم دلش سوخته اونجوری گفته ناراحت نباش فردا بچتو لوس کن و بوسش کن براش خوراکی مورد علاقشو بخر 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤