2777
2789
0 http://www.aparat.com/v/X8jyn چند سال قبل تو کانالهای ایران و پن و لایو برنامه داشت الان برای خودش یه تلوزیون درست کرده به نام أنجل تی وی ادعا میکنه هفت استاد داره وبا عبادت اونا همه مشکلات رو حل میکنه جای خنده دارش اینه که اونایی که طلسم شدن و مشکل بزرگی دارن باید هزینه یه اینه صد ساله رو بدن تابا اون طلسم رو بشکنند هرروز کلی ادم ساده زنگ می زنند وتقاضای دعا میکنند
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
هرکی زنگ میزنه ودعا می خواد اسم و اسم مادر یادداشت میکنه تا به اسمشون دعا خونده بشه وتو این فیلم نشون میده که اخرش همه اسمهارو پاره میکنه خودم دقت کردم أصلا اسمی نمی نویسه فقط خط میکشه خیلی شیاده
سواد درست حسابی هم نداره اصلا نمی تونه جمله بندی کنه به میکروب میگه مکروب به اینترنت میگه انترنت به گنبد مسجد میگه گنبذ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دوست خواهرم میگفت دو سه بار برنامشو دیدم گفتم زنگ بزنم واسه خاله مریضم دعا کنه خدا شفاش بده میگه تا صبح بیدار موندم تا خطش آزاد بشه وقتی تلفن رو برداشته کلی بد بیراه و فحش داده این بدبختم تلفن رو قطع کرده گفتم بابا اون شیاده شف چیه دعا چیه ؟؟؟
کلاه برداری ...نمیدونم چه جوری بعضیا باور میکنن تو20.30 نشون می داد که چند نفر 100ملیون خونه زندگیشون فروختن دادن برای آینه
به همه عشق بورز***به تعداد کمی اعتماد کن***به هیچکس بدی نکن 🌺🍂🌺
2810