2777
2789
عنوان

غدد شیردهی

788 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، از وقتی که دخترم به دنیا اومد و شیر خودمو بهش دادم سینه هام غده های شیردهی دراورد و الان هنوزم بعد هجده ماه پر از غده های ریز و درشته هممممه جای دو تا سینه ام،دکتر متخصص تهران اصفهان خیلی رفتم جراح عمومی دکتر سرطان سینه، در کل میگن چیزی نیست و نیاز به جراحی نداره اما مگه میشه با این غده ها زندگی کرد، گفتم شاید کسی تجربه ای داشته باشه، تا حالا بهداشت رفتم هرگز به همچین موردی برنخوردن، غده شیردهی یکی دوتا نه هزااار تااا

الا یا اهل العالم،من حسین را دوست دارم♥️
یعنی چه شکلی؟قابل دیدن هست؟درد داره؟ داخل سینه به صورت عادی غدد شیردهی نیست مگه

ببین وقتی شیر جمع میشه و خارج نمیشه داخل سینه ها مثل توده های ریز و درشت میمونه، حتی وقتی که کامل شیرم رو میخوره دخترم بازم غده ها هستن و از بین نمیرن، سینه به طور طبیعی غده داره ولی تخلیه میشه، مال من جمع شده از اول و حالا خوب نمیشه، اره با دست کاملا حس میشن مثل تیله های ریز و درشت توی سینه هامن، خیلی بده

الا یا اهل العالم،من حسین را دوست دارم♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید ارثی باشه ..سینه حساسه.خیلی سعی نکن دارو درمان کنی و باهاش ور بری.دکتر که گفت سالمه دیگه مشکات چیه.شاید یه بچه دیگه بیاری شیر بخوره برطرف بشه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
ببین وقتی شیر جمع میشه و خارج نمیشه داخل سینه ها مثل توده های ریز و درشت میمونه، حتی وقتی که کامل شی ...

از اینایی که میگی من هم داشتم از اول زایمان تا خدود هفت ماهگی یدونه بود خیلی هم دردناک بود اینقدر با اب داغ ماساژدادم خوب شد 

الان هم هر وقت روی سینه بخوابم انگار چربی شیر جمع میشه ولی چند تا نیست معمولا یدونه است که الانا با گرم کردن و اب داغ خوب میشه

اما از شیر که میگرفتم کلا نبود دیگه