2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رویا جون
به کدوم آدرس باید میلم رو چک کنم؟از طریق نینی سایت چطوری میل بگیرم؟

من اگه شمال نرم حتما پنج شنبه میام.ولی اگه سه شنبه باشه حتما میام.
کاش قرار ها رو وسط هفته بزارین. چون هم پنج شنبه ها خیلی خیابونا شلوغه و هم اینکه اکثرا مهمونی میریم و مهمون داریم.
بچه ها پارک ترافیک نتونستم جور کنم
پارک شاهد تو سردار جنگل تقاطع میرزابابایی و سرداره
من پارکای دیگه رو نمیشناسم
ولی فردا یعنی سه شنبه رو حدود ساعت دو تا سه پایه م... شیرینی پختم براتون بیارم میخوام تازه باشه.
زود جورش کنین. جاشم اگه خواستین جای دیگه معرفی کنین.
از شرقیا عقب نمونیم یه وقت... هه هه
2805
ملی جون ما نمیخواستیم جدا جدا قرار بذاریم اما چون کسی تمایلی برای قرار گذاشتن نشون نداد و فقط حرفشو می زدن ما هم قرارمونو گذاشتیم خودت می بینی که هیچ کس نیومد تو این تاپیک منم دیگه اصرار نکردم ....
حالا اگه هم غربی ها دوست دارن جدا قرار بذارن حرفی نیست...
پانی جون سلام زمانی که عضو شدی چه آدرس ایمیلی برای نی نی سایت نوشتی؟ باید از همون میلتو چک کنی yahoo یا live یا ؟؟؟
اگر هم بخوای از طریق نی نی سایت میل بفرستی باید روی پاکت نامه ای که زیر نام کاربری شخص مرد نظرت هست کلیک کنی عزیزم
ضمنا در مورد زمان قرارا سمیرا خونش غربه اما آخر هفته ها میاد خونه مامانش به خاطر همین گذاشتیم آخر هفته چون فقط ما سه تا هستیم و برای من و تو قرار شرق باشه راحت تریم وگرنه به قول خودت وسط هفته بهتره چون 5شنبه وجمعه یا مهمونیه یا مهمون داری
آره میدونم رویا جون. خونده بودم پست سمیرا رو منم خیلی دوس دارم شما رو ببینم اما برام اومدن اون سمت خیلی سخته

یه وقت فک نکنی ناراحت شدما نه اصلا اصلا فقط فک کردم چه خوب میشه حداقل اوناییکه تقریبا نزدیک هستن یه بارم شده قرار بزارن همین. اتفاقا من خوشم اومد از قرارتون. حالا گفتم سه شنبه که شاید بچه ها بتونن بیان
راستش یه کم سرم شلوغ بود وقت نشد زودتر خبر بدم.
برای من حتی 5 شنبه هم بد نیست. فقط ممکنه ترافیک باشه
ایشالا یه کم هوا گرم تر شه یه قرار همون بهشت مادران یا پارک بانوان میزاریم که وسط شهره.
من فقط اعلام کردم الان میرم تو تاپیک اسفند هم میزارم ببینیم چی میشه
دیگه این بچه ها تنبلن دیگه!!
هنوز کسی اعلام آمادگی نکرده
فک کنم باید یه کلوپ برای خودمون بزنیم که اونجا بشه حرف زد
من و سمیرا به پیشنهاد سمیرا میریم پارک میعاد بغل بیمارستان پیامبران تو بلوار ابوذر
ساعت سه خوبه سمیرا جون؟
شمارمو برات میل میکنم فردا با هم هماهنگ کنیم.
زود باشین مامانا مارو تنها نزارین
فریناز
رویا
نازیلا
شبنم
لیلا
2810