2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم و خواهرش رو مخمه جدیدا🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 5571 بازدید | 86 پست

فکر کنم اونایی که نظراتمو دیدن میدونن من اصلا سنتی نیستم

ولی اگه همچین خبطی میکردن شوهرم وپاره میکردم

خیلی چندش وزشته😒

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینطوریم ولی واقعا این رو مخمه 

من بودم میگفتم به روی همسرم 

میگفتم نه مامانتو از لب ماچ کن نه خواهرتو

فقط منو🙄😶

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

من پسرم ۹سالشه چند روز پیش اومد بوسم کنه لبم رو بوسید چیزی نگفتم که حساس نشه آخه من برادر زاده ام ۳سالشه وقتی بوسم می‌کنه لبمو میبوسه اینم دیده بود دفعه بعد بازم اومد بوسم کنه رفت رو لبم گفتم مامان باید لپمو ببوسی لب کثیفه گفت چرا کوروش لیتو میبوسه نگفتی بده گفتم اون بچه است نمی‌فهمه به اونم گفتم ولی نمی‌فهمه شما دیگه تکرار نکن آقا شدی الان دیگه به هیچ وجه طرف لبم نمیاد من بچم بود عذاب وجدان گرفتم اونا که دیگه خواهر برادرن بعد شوهرت نمیدونه اون دختر تو سن بلوغه واین کار واسش بده و ممکنه تحریک شده 

لطفا منو نخورید به خاطر گفتن کلمه تحریک چون الان اون دختر احساسش دست خودش نیس

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

واااا اصلا چه معنی داره 

بوسیدن از لب تو فرهنگ ما مال عشق خاص بین زن و شوهرو اوناییکه همو میخوان

خدایی یه حد قرمزایی رو رعایت باید کرد خیلی بده همه چی رو هیچی نگیری حس خیلی بدیه

جدی باهاش صحبت کن

ببین خواه ناخواه ماها انسانیم و احساس داریم....شوهر توهم که پخته باشه  خواهر شوهرت تو سن فوق العاده حساسیه

شوهرت لنیستره کی از خواهرش لب میگیره چه چندش  اوغغغغغغ بعدم دهنی خواهرشو میماله به دهن تو

🤣🤣

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌