2777
2789

خیلی رابطشون با هم خوبه و این بنظرم جیز خوبیه ولی داره یکم اذیت کننده میشه برام این که شوهرم و خواهرش وفتی میخوان هم و بوس کنن از لبای هم بوس میکنن

میدونم خیلی حساس شدم و غیر طبیعی هستم ولی دست خودم نیست.

البته تو فامیلاشون همشون اینطورین 🙄😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیکو قبلا خوندم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

رابطه صمیمی ایرادی نداره اما بوس از لب رو نمیتونم هضم کنم 

البته اینم در نظر بگیر که توی فرهنگ خونوادگی اونا چیز زشتی نیست و عادیه 

مث بوسه های معروف برژنف🤣

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...