2777
2789
سلام
من دو ساله که در حال اقدام برای بارداریم
پیش دکتر معینی می رفتم
سه بار هم ای یو ای شدم
به گفته معینی من و همسرم مشکلی نداشتیم
تا اینکه بعد از اولین ای یو ای که در بیمارستان عرفان انجام دادم تعداد اسپرم همسرم خوب بود ولی مورفولوزی کم بود
معینی بهم گفت چون تعداد خوبه اشکال نداره که مورفولوزی پایینه

ایکاش همون موقع به حرفش اعتماد نمی کردم
ولی دو بار دیگه هم پیشش ای یو ای کردم

تا فهمیدم که مورفولوزی همسر انگار مشکل داره
رفت پیش دکتر ارولوژی و معاینه کرد و سونو داد
فهمیدیم واریکوسل گرید 2 داره
یه چند ماهی هم سلنیوم ویتامین ای و سی داد
که فایده ای نداشت
یکشنبه این هفته عمل کرد

ممکنه علت ناباروری همین باشه
؟
و ممکنه زودتر از 4 ماه هم کسی جواب بگیره؟
راستی الان 4 روزه که عمل کرده
یکی دو ساعت که دراز می کشه خسته می شه و ده دقیقه را ه می ره
دکتر در این مورد چیزی نگفته
اشکال نداره؟
عسل عزیز
بعد از جراحی همسرم که واریکوسل گرید 2 یکطرفه داشت دارو مصرف کرد و بعد یکماه کلومیفن باردار شدم نگران نباش
البته بستگی به بهبود حرکات و شکل اسپرمها بعد از عمل داره ولی در کل چیز نگران کننده ای نیست خیلی شایع است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

السلام و علیک یا علی ابن موسی الرضا

هر کسی دلتنگ امام رضاست و من رو لایق می دونه به این کلوب یه سر بزنید...

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=11145&ChatDate=20-5-1390&PostID=14872701#14872701
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر انهایی که با لبخندت زندگی می کنند...
سلام.همسرمن هم واریکوسلداره سمت چپش.میخواد این هفته پیش دکتر مصطفوی ‍شیراز عمل کنه خیلی نگرانم کمکم کنید هر کی تجربه داره: عملش درد داره ؟چند روزه خوب میشه؟چقد عملش خرج داره؟ممنونم از همه
شوشو من هم واریکوسل متوسط داشت اخر خرداد عمل کرد حدود یک ماه ونیم میشه
دوستان گلم نگران نباشد من و شوشو هم دقیقا حس شما رو داشتیم اصلا اطلاعاتی از عمل نداشتیم خیلی میترسیدم و نگران بودیم و لی الان بعد عمل انگار بار بزرگی از دوشمون برداشته شد عمل نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه بعد چند ساعت هم مرخص میشه بعد عمل هم باید چند روزی تو خونه استراحت کنه االبته نگران نباشید دکتر همه دستورات رو بهتون میده بعد چند روز هم میتونه بره سر کار فقط چیز سنگین بلند کنه بعد یک هفته تا 10 روز بخیهاش رو میکشند دیگه اون وقت راحت میشه عمل راحتی هستش سخت نگیرید فقط به توصیه دکترتون گوش کنید چند روز بعد عمل هم باید مایعات و سوپ بخوره
بعدش میتونه به روال عادی زندگی اش رو ادامه بده سخت نیست به خدا
بازم اگر کسی سوالی داشت خوشحال میشم
خرج عمل هم بستگی به دکتر و بیمارستانی که میرید داره شوشو من بیمارستان اتیه تهران عمل کرد هزینه لش 2 کیلیون شد چون خصوصی بود ولی دوستان دیگه من شنیدم با 700 تا بیشتر و کمتر هم عمل کردنند
عسل عزیز نگران مباش راه رفتن اهسته اشکال نداره ولی نیاد پیاد روی تند داشته باشه که میدونم تا اون حد نیست قدم زدن مشکلی نداره
در مورد سوالت هم بای بگم وایکوسل هم میتونه یکی از علت های ناباروری باشه در این شکی نیست دکتر ما هم گفته که از 3 ماه تا 27 ماه بعد عمل نتیجه میگیرنند ولی کسی هم امده بود انجا که یک ماه و یک نفر هم بود که دو ماه بعد عمل باردا رشده بودند نگران نباش فقط سعی کن به تغذیه شوشو برسی و در زمان مناسب نزدیکی داشته باشید دکتر شوشو من گفته از روز 10 تا 22 یک شب درمیان نزدیکی داشته باشیم
موفق باشی امیدوام به زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم
برای من هم دعا کن من ماه قبل اقدام نکردیم چون شوشو تاره عمل کرده بود و البته دکتربعد 10 روز میگه میتونید نزدیکی داشته باشد
این ماه میخوام اقدام کنم تا خدا چی بخواد
ممنون سوگل جونم

بهارک جون
نگران نباش
شوهر من هم عمل کرد البته بعد عمل یک شب تو بیمارستان موند و این طوری نبود که چند ساعت بعدش مرخص بشه
عملش بیست دقیقه برای شوهر من طول کشید
دو هفته هم مرخصی استعلاجی داره
امروز هم می خواد بره بخیه هاشو بکشه

سلام دوستان شوشو من هم 1.5 ماهه عمل واریکوسل کرده کسی هست که بعد عمل مامان شده باشه چند ماه طول کشیده ؟
ممکنه با تاپیک من سر بزنید ؟
و به سوالم جواب بدید
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=113967
2810