سلام حمید هستم 26 ساله چهار ماه پیش به دلیل آغاز درد ناگهانی در بیضه سمت چژم به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشون پس از معاینه واریکسل درجه دو برای بیضه چپ تشخیص داد و آزمایش اسپرم هم تجویز کرد که نتایج از این قرارند: Volume mL 4.5 Color Milky Viscosity Normal Liquefaction,min 30 pH 7.8 Mucus none Motility Count,Mill/mL 15 Rapid progressive(class A)% 14.3 Prigressive(class B)% 7.1 Total Progressive(A+B) 21.4 Non Progressive(class C) 0 Live ratrio(Class A+B+C)% 21.4 Non motile(class D)% 78.8 Round cells,Mill mL 2.2 WBC,Mill 0 Immature cells 0 Normal Morphology % 60 Pathology % 40 Head pathology 40 Midpiece pathology 0 Tail pathplogy 0 TZL 1 بعد دیدد آزمایش، دکتر گفت بهتره عمل کنی با این حال گفت به مدت 6 ماه روزانه ویتامین دی همراه با یه قرص دیگه که الان حضور ذهن ندارم مصرف کنم. من درد خفیفی در بیضه چپ دارم. همچنین اندازه بیضه چژ کوچیکتر از راست شده که دکتر گفت بخاطر واریکسله.در ضمن من مجردم. حال به نظر شما عمل کنم بهتره؟چه روش جراحی بهتره؟ مدت زمان جراحی چقده؟آیا با بی هوشی کاملا؟ ممنون از راهنماییتون