2777
2789
اره عزیزم

عزیزم اینطور که متوجه شدم شما هنوز انتقال ندادی

انشاالله به زودی مامان میشی

راستش من چهارمین انتقالم هست 

انتقال اول دوقلو باردارشدم شش ماهگی سقط شدن

انتقال دوم به خاطر افسردگی نگرفت 

انتقال سوم که با یک جنین بود و دخترم که آخر اردیبهشت رفت تو چهار سال رو خدا بهم بخشیده

الان انتقال چهارم هستم

البته تعیین جنسیت کردم باز هم به خاطر فشارخون بالا در بارداری فقط یک جنین انتقال دادم

راستش من سر انتقال جنین دخترم زیاد مراعات نکردم فقط استرس نداشتم و واقعا سپردم به خدا 

الان هم با وجود یک بچه همه کاها رو خودم انجام میدم البته استراحت هم میکنم چون باید تهران میرفتم قبلش کارهای خونه رورسیدم که مجبور نشم زود جارو برقی بکشم .غذا هم نشسته رو صندلی درست میکنم ظرف هم نشسته می‌شورم

باز هم سعی میکنم استرس نداشته باشم توکل کردم به خدا

بعد از انتقال پنج ساعت تو راه بودیم اومدیم خونه از همون شب درد پریودی وگر گرفتگی داشتم ولی نوک پاهام یخ میشه گاهی

الان هم گاهی درد پریودی دارم

دیگه توکل بر خدا 

ببخشید طولانی شد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانوما کسی هست روز ۷ انتقال که جنین ها سه روزه بودن بی بی چک بزنه و نشون بده؟ ۳ تا بود جنین

به هیچ عنوان نزن چون استرس بی خود میده بهت

فک کنم صبورترین ivf جمع من بودم چهارده روز صبر کردم بعدم آزمایش خون دادم😁

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻
سلام عزیزم من امروز ده روز هست انتقال دادمانشاالله مامان شدی ونی نی به دلت محکم میچسبه

همچنین شما جنین هاتون بلاست بودن؟چند تا انتقال دادین؟علایم دارین استراحتتون در چه حد؟

همچنین شما جنین هاتون بلاست بودن؟چند تا انتقال دادین؟علایم دارین استراحتتون در چه حد؟

عزیزم دنبال علائم نباش اصلا

سه روز اول بیشتر دراز کشیدم

اما کلا همه کار میکنم جز جاروبرقی

خونمون تارعنکبوتی بسته🤣

جواب رو بگیرم شنبه تمیز میکنم انشاالله

یک دونه جنین سه روزه

یه دخترم دارم که رفت تو چهار سال 

اون هم جنین سه روزه بود

الان تعیین جنسیت شدم 

بی بی چک زدم منفی بود تاروز آزمایش برم ببینم چه خبره

سلام  من تازه  اومدم  اینجا  ببخشید  میشه  بگید  بیستر  اعضای  این  تاپیک  با  کدوم  مرکز  تونستن  نتیجه  مثبت  ای وی اف  بگیرن؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی گمان  نمیکنی  ولی  میشود