2777
2789

بچها من میگرن چشمی دارم به اضافه تنبلی تخمدان و کلی ترک پوستی حالم از خودم ب هم میخوره شما بودین اعتماد ب نفس داشتین تورو خدا صادقانه بگین ناراحت نمیشم نمیخواد دلداری بدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبلی تخمدان منم دارم باجوش های وحشتناک همیشگی ریزش موی شدید و مشکل اعصاب و افسردگی شدیدم دارم ولی خداروشکر راضی ام ب رضای خدا

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
تنبلی تخمدان منم دارم باجوش های وحشتناک همیشگی ریزش موی شدید و مشکل اعصاب و افسردگی شدیدم دارم ولی خ ...

درضمن ستون فقراتمم دچار انحراف شده الحمدلله و صدالبته بی پولی داره خفم میکنه خداروشکر

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

اعتماد بنفسو باید خودت بسازی

من پشت شونه هام همیشه پر از جوشه و با هیچی درست نشد

تخمدانم هم پلی کیستیکه

ولی بازم بدن خودمو دوست دارم و حس بدی به خودم نمیدم

اعتماد بنفسو از رو خصوصیات اخلاقی و شخصیت خوبت بساز نه از رو بدنی که طبیعیه دچار مشکلات مختلف بشه❤

هیچی بدتر از این نیس تو ۲۱سالگی  ، ۶ ۷ ماه بعد عقدت موهای سر و ابرو صورتت بریزه و نتونی جایی بری نتونی روسری تو دربیاری و...

دوست گلم هرکسی ی مشکلی داره چ جسمی چ روحی چ خانوادگی و...

نباید بخاطر اشفتگی هامون و مشکلاتم ی درد دیگم ب خودمون اضافه کنیم 

اعتماد بنفس شاید اولش بیاد پایین ولی باید روی خودت کار کنی چون اگه اونم از دست بدی حالت خیلی گرفته میشه 

ب زمان اعتماد کن و همچیو ب دستش بسپار ، درست میشه 

امیدوارم مشکلاتت حل شه ❣

همچنین الان برو خداروشکر کن همیشه از بد بدترهم هست تاوضعیتت بدترنشده شکرگذارباش

اعتماد بنفسو باید خودت بسازی من پشت شونه هام همیشه پر از جوشه و با هیچی درست نشد تخمدانم هم پلی کی ...

جوشو میشه ی کاریش کرد ولی ترک تو سن ۱۸ سالگی اونم این همه هیج کاریش نمیشه ککرد 

جوشو میشه ی کاریش کرد ولی ترک تو سن ۱۸ سالگی اونم این همه هیج کاریش نمیشه ککرد 

اووو من ی دفعه چاق شدم کل پهلوهام و ران پام و ساق پام ترکه 

و ب مرور کم رنگ میشه دلی از بین نمیره