2777
2789
ااز اول نفخ داشت؟دیگه 7 ماه باید تمام شده باشه.!!!! اگر شیر خودت را مى خوره چیزاى نفاخ نخور. دور نافش را جهت عقربه ساعت ماساژ بده. و پاهاش را ر حالت خوابیده از زانو تو شکمش هم و راست کن
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسر ماه ا ل داشت همه بى چا ه شدیم شما که واقعا خدا بهت صبر بده. یادمه ا ن موقع دکترش مى گفت براى نفخ بچه هاى بالاى 6 ماه داروهای قوى تر و موثر ترى هست.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
ببز دکتر شاید پدی لاکت داد بهش.ترنجبین ملین واس وفتی ک احساس کردی یبوست بهش بده.عرق نعنا عم ب خودش بده
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اول اینکه خودت غذاهای نفاخ نخور سیر و پیاز و حبوباتو... ترجیحا لبنیات گاوی هم نخور خودت رایانه و زیره سبز سیاه دانه رو زیاد بخدر هر طوری که میتونی شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده حوله گرم بذار میتونی روزی یکی دو بار هر بار نصف ق چ ترنجبین و تونصف استکان اب جوش حل کن بعدش صافش کن کم کم بریز تو دهنش با روغن کرچک تمام بدنش و ماساژ بده تا روغن جذب پوستش شه به خصوص زیر نافشو میتونی روغن کرچک و به گوش پاک کن بمالی مثل شیاف استفاده کنی
سلام عزیزم یه راه حل دارو گیاهی رو تازه از یه مادر باتجربه گرفتم امیدوارم به کارت بیاد ..یه شیشه عرق نعناع یه شیشه عرق زیره سیاه روباهم به طور مساوی مخلوط کن بعداز هربار شیردهی(حتما)یکی دو قطره بهش بده...ولی حتما بعد هرشیردهی بدی... خیلی موثره وچون گیاهیه ضرری نداره این خانوم میگفت کل داروهای شیمیایی بازارو امتحان کرده وفایده ندیده چون بچش نفخ شدید داشته..امیدوارم دخمل کوچولوت زود تر حالش خوب شه