2777
2789
عنوان

جشن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4737 بازدید | 76 پست
من یادمه زمان ما من برای همه بچه های کلاس یه هدیه کوچیک خریدم بعضی بچه ها مامانشون آش درست کرد یا بس ...

خوب فک کنم شما جشن الفبا رو میگید

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحال نسل جدید من ۵ سالگی خوندن نوشتن یاد گرفتم کسی شکلاتم بهم نداد 😅

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
خوب فک کنم شما جشن الفبا رو میگید

نه هرکسی که میتونست اسمش رو بنویسه یه هدیه برای همه می‌آورد البته خیلی سال پیش بود من الان ۲۲ سالمه😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو اول بگو چیه  تا ما کمکت کنیم😂

وقتی میتونن کامل اسمشونو بنویسن ی جشن کوچیک میگیرن تا الان ک انلاین بود هر کی تو خونش میگرفت عکسو فیلم میفرستاد الان ک حضوری شده گفتم داخل مدرسه بگیرم ولی نمیدونم دقیق چیکار کنم 

البته هدیشو گرفتم کارای دیگش

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
وقتی اسمشونو کامل میتونن بنویسن اابته قبلا میتونست ولی ع رو تازه درس دادن 

یه بسته شکلات بخر   یا میتونی کیک بخری بگی اون حرف رو با اسم پسرت روش بنویسن   ببری مدرسه 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
وقتی میتونن کامل اسمشونو بنویسن ی جشن کوچیک میگیرن تا الان ک انلاین بود هر کی تو خونش میگرفت عکسو فی ...

جالبه.چه کارایی میکنن

حیف زمان ما نبود😂

اگه میتونی به تعداد همه یه بادکنک بگیر

شکلات بگیر

میتونی بسته های کوچیک درست کنی توش چند تاخوراکی بذاری

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
یه بسته شکلات بخر   یا میتونی کیک بخری بگی اون حرف رو با اسم پسرت روش بنویسن   ببری م ...

خوب ظروف تزیینات اصلا وارد شدم باید بگم یوهو  😂😂 چی بگم چیکا کنم فشفشه بگیرم نگیرم خیلی چیزای دیگ موندم اصن

جالبه.چه کارایی میکنن حیف زمان ما نبود😂 اگه میتونی به تعداد همه یه بادکنک بگیر شکلات بگیر میتون ...

اینم خوب دیگ کیک نگیرم؟؟ 

کلا کلاس اول تو مدرسه ما هر روز جشنه    

چقد خوب مدرسه پسر من از این خبرا نیست

به قول یکی از همکارای پایه بالاتر  کلاس اول هر روز شیرینی خورونه

شما معلمی؟؟؟ میشه بگید  جشن اسمو مادرا چطور برگزار میکنن 

لحظه ورود چیکار میکنن