2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون این کار درسته؟؟

85 بازدید | 3 پست

من الان تقریبا ۷۵ روز دیگه (به جز امروز) کنکور دارم.

هنوز یکم خوندنی دارم. میگن تو جمع بندی صبح بیدار شیو اینا..

ولی من هرکار میکنم نمیتونم صبح زود ساعت ۶، ۷ بیدار شم. وقتی هم بیدار میشم تا یه ساعت مثل قاتلا به یه جا خیره میشم، سردمم هست، دلمم درد میگیره بدون صبحونه هم نمیتونم شروع کنم. من از فروردینه که هی دارم سعی میکنم ولی نمیشه یعنی اگه ۸ صبح هم که شروع کنم نهایت ۱۱ شروع کردم. حتی یه بار بیدار شدما چیز میزی هم خورده بودم ولی بازم شروع نکردم.

کل فروردینم اینجوری گذشت😭😭😭😭بعد شب زود میخوابم صبح بیدار شم ولی نمیشم از برنامم عقب افتادم. صبحا مثل جنازه ام. شبا اجیر میشم کامل. مثل جغد😑ولی مشاورا میگن شب بیدار نمونید. بهتر نیست شب بمونم؟

اگه نمیتونی سیستم بدنت رو تغییر بدی همین کار رو کن شب بیدار باش ولی طوری که خوابت نیاد خوابت بیاد هیچی نمیفهمی منم مث توعم دقیقا تا ساعت 10 یا 9 بازدهی خوندنم خیلیی کمه

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

شب بیداری روشخصاتوصیه نمی کنم چون  روزای اخرضربه میخوری واینکه  جسم انسان به خواب شبانه نیازداره نه اینکه جای شب و روزعوض بشه

ازقانون 5ثانیه استقاده کن هرصبح که بیدارمیشی به خودت بگو5ثانیه فرصت دارم که برم سرکارام  ودرسام وسریع بلندشوآبی بزن صورتت یااینکه هوایی بخورخواب دوربشه روزخوندن بهتره تاشب بیداری

صبحانه هم حتمامیل کن  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسلیم نشو و تمام تلاشت رو بکن که صبح پاش تا مغرت صبحا تو حداکثر توانش باشه ج+چون کنکور صبح برگذار میشه پس باید اون موقع کاملا اماده باشی

چند تا پیشنهاد که شاید به دردت بخووره

1.بیدار شدی دوش بگیر

2.برو بیرون قدم بزن یا ورزش کن

3.ادامس بجو و شروع کن درس خوندن و از میزت تکون نخور 

امیدوارم موفق باشی:)