2777
2789

با خودم گفتم خودم مرد  رویاهام رو دیدم 🙂😇☺️

دقیقاً همون تیپ 

همون استایل 

همون شغل 

همون باورها 

دیدم عمم فالوش داره گفتم حتماً داداش فلانی هست 

چون فامیلش همون بود  و تیپ شغلیش هم به همونا می خورد 

خلاصه بیخالش شدم 

تازه محل کار خالم بودم دیدم رد شد نمی تونم توهم ذهنم بود یا واقعا یکی شبیهش بود 🤔 ولی حلقه داشت 

بیخالش شدم 

تا اینکه با پیج فیک دنبالش کرده بودم  دیدم نه بابا این آقا اصلا همشهری نیست و متأهل نیست 

فقط تشابه چهره بوده 

و خب نمی دونم چرا گفتم بذار با اکانت اصلیم فالوش کنم 

چون زیاد برام تیکه می پروندن بچه ها که چرا فالوینگات کمه 

منم تصمیم گرفتم اونایی که با اکانت ناشناسم بود رو بعضی ها رو فالو کنم با اکانت اصلی 

خلاصه بک داد و استوری فکر کنم درباره حال کسل و اینا بود که ریپلا کرد خدا هست و... 

منم جوابش دادم بعد 

انگار امید تو دلم جوونه زده بود استوری آیه قرآنی گذاشتم ناخودآگاه

دیدم باز ریپلا کرد آنچه خدا خواست همان می شود این نه همان می شود (درست یادم نمیاد )

منم فقط پیامش رو لایک کردم 

جواب هیچ کس چه دختر چه پسر نمی دادم نمی دونم از این رو چرا می دادم ( خیلی به چیزی که تو ذهنم می خواستم نزدیک بود )

خلاصه دیگه من ریپلام رو بستم 

و گاهی مثلاً سوال درباره اکانت و اینا تو استوری از بچه ها می پرسیدم این دایرکت جواب می داد و منم فقط یه ممنون می گفتم 

تا شد مادرم مریض شد و عمل داشت من خیلی اون روزا خسته بودم  برای منی که دست به سیاه سفید نمی زدم 

مریض شدن یهویی مادرم کلی کار رو دوشم گذاشت از خرید کردن گرفته تا پرستاری و...

شبا استوری می داشتم مثل نیایش با خدا و شفای مریضان و... 

اونم گهگداری بهم امیدواری می داد 

خیلی با شخصیت بود 

و تنها کسی بود که احوال مادرم می گرفت و بهم دلگرمی می داد و من فقط تهش می گفتم ممنون 

هم اکیپ و پروژه ام که براش کمک کرده بودم تو حرفه اش و ازش پول نگرفته بودم استوری هام می دید یه دلگرمی یه بهتر باشه یا ... چیزی نمی گفت 

خب منم آدم بودم توقع داشتم 

وقتی داییش مریض بود 

تو پیجم واسه شفاش ختم برداشتیم 

یا تو کارش چقدر بی چشم داشت حتی ساعت دو شب بیدار می مونم براش طراحی می کردم 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

همونی ک عکسشو گذاشتی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفت پر بازدید ، خواهشا شورش رو درنیارین حسینیه نکنید اینجارو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

پربازدید امشب

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

لایک کنیین بخونمش بعد

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

تو همین مابین حدس می زدم می خواد طرف بیشتر آشنا شه و... 

به خاطر همین کم محل کردم 

یه یک ماه و خورده ای خبری نشد 

تا اینکه سر قضیه ای از پیجم بیرونش کردم 

بعد دو هفته اومد دایرکت گناه من چی بود 

چرا با من این جور رفتاری داشتید 

ازتون توقع نداشتم 

شما برای من فرد قابل احترام بودید 

قضیه رو براش توضیح دادم 

گفت سوءتفاهم شده 

لطفاً دوباره درخواست فالوم رو بپذیرید می خوام برم ماموریت قبل رفتن ببینم (نمی دونم چرا این جا حس خوبی داشتم😅)

داشتم درخواست فالو یکی دیگه رو می پذیرفتم که دستم خورد روی موافقت با اون 

دیگه کار از کار گذشته بود و اشتباه بزرگم شروع شده بود 

گفت می شه بک بدید 

جواب ندادم 

یه سوال استوری کرده بودم تو کوزشن باکس 

از دیدگاه شما غیرت و آزادی چی هست ؟

دیدم متن بلند بالایی فرستاد دایرکت گفت اون جا جا نمی شد 

گفت بود غیرت یعنی نذاری آب تو دلش تکون بخوره و‌‌...

منم فقط پیامش لایک کردم 

و بعد دیگه سین نزدم 

بعد دیدم گفت خانوم فلانی بخشیدید منو ؟سوتفاهم بود 

و...

گفت لطفاً بک بدید (می خواست استوری هاشو ببینم)

خلاصه از بس رو مخم رفت منم که بدم نمیومد از شخصیتش چون واقعاً چند ماه بود ازش حرکت بی جایی ندیده بودم تو موارد خاص مثل یک راهنما کمکم کرد 

بک دادم 

دیگه از اون موقع به هر بهونه میومد دایرکت 

که منو بخشیدید ؟ نظرتون راجب من برگشت؟

گفتم بله 

گفت برام مهمه راجبم چی فکر می کنید 

منم کلی کار خونه مدرسه مراقبت از مامانم مونده بود حوصله و وقت گوشی نداشتم 

یه جواب سربالا دادم و تمام 

بعدش کم کم هی پیام داد و ... 

تو کوزشن باکس نامفهوم حرف می زد 

قلب قرمز بدون هیچ حرفی تو کوزشن باکس 

سوال می پرسیدم یه جمله به من تو کوزشن باکس 

می گفت جمله ای هست که زمانش نرسیده 

گذشت هی سعی می کرد نزدیک تر بشه و تا جایی که من پرسیدم دلیلی ندارد من به شما پیام بدم 

پیام می داد و من سین می کردم جواب نمی دادم

اون موقع ها تازه سرپا شده بودم و حالم خوب بود 

شبا بعد درس میومدم می دیدم پیام داده. 

بدون اینکه براش بزنه من سین کردم می خوندم 

بعد فقط کوتاه جواب می دادم.  

تا این که یه روز از زیر زبونش کشیدم بیرون 

یه شب استوری گذاشتم آی دی بابام 

اکانت دومم و داداشم رو تگ کردم رفته بود درخواست فالو داده بود به بابام 

بابام نپذیرفت درخواستش پس گرفت 

خلاصه سعی در شناخت و اطلاعات من داشت 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
تو همین مابین حدس می زدم می خواد طرف بیشتر آشنا شه و...  به خاطر همین کم محل کردم  ...

مبگم یک وقت بدنباشه همش چشمت دنبال پسرا هست واکثر تاپیکهات شوهریابی هست وادعای دینداری هم داری،؟

مبگم یک وقت بدنباشه همش چشمت دنبال پسرا هست واکثر تاپیکهات شوهریابی هست وادعای دینداری هم داری،؟

یه وقت بد نباشه شما تهمت می زنی به آدما ؟

یه وقت بد نباشه شما قضاوت می کنی ؟