2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششمی😑

عزیزم برو پیش خدا از اون بخواه همه چیو.حس  ششمی چه مسخره بازیی شده اینجا...

برو جای درست کس درست...کلیییی باهاش درد و دل کن...نه اینجا ک هر کس چیزی میگه و ممکنه بدتر حالت بد بشه.

یکم فکر کنیم به خدا.....حس ششمی!!!!!!!!

هه...

🙄😶😑😏نمیتونی به روش بزنی؟ ترس طلاق داری؟ 

آره بچه دارم

خودش میگه دختره مزاحمه ولی منم نمی‌شناسمش میخام خودشو لو بده کنجکاوم بدونم کیه وگرنه برام مهم نیست

ما ک نمیتونیم بگیم

شما باید به روش بیارید و از کسی ک تجربه دارن بپرسید ک چیکار کنید 

نظر من اینه

البته نمیدونم حس ششمم یا ن ولی بهش اعتقاد ندارم بنظرم کارو خدا درست میکنه نه حدس زدن ما انسان ها

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
حس ششمی😑 عزیزم برو پیش خدا از اون بخواه همه چیو.حس  ششمی چه مسخره بازیی شده اینجا... برو جای ...

👌👌👌👌👌👌👌👌

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
ما ک نمیتونیم بگیم شما باید به روش بیارید و از کسی ک تجربه دارن بپرسید ک چیکار کنید  نظر من ا ...

آره حس خودم همیشه راس گفته متوجه رفتارهای شوهرم میشم وقتی مشکوک میشم همیشه داره یه چیزی مخفی میکنه