2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و منی که مثل تو هستم و فوبیای بارداری دارم ...کابوس من شده بارداری...من دوتا دوتا کاندم و بی نهایت ا ...

من که مجردم از الان ترس بارداری ناخواسته دوران تاهل رو دارم 

البته متولد ۷۰ ، سنم کم نیست 

چون احساس میکنم تو این جور چیزا خیلی مثبتم 

خدا کنه شوهرم خوب بلد باشه 

چون خیلی اطرافم دیدم ناخواسته باردار شدن 

من اصلا خوشم نمیاد 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
سیستم بدونی بهم نخورد؟ پریود میشی یا کلا دیگه نمیشی؟ 

فقط:پریود نمیشم که ازش بیزاررررررر بودم راحت شدم از دستش

الان دوماهه نشدم ماه بعد میرم بزنم .....یکی دیگم اینکه وقتی زدی باید تو خوردن هر قرصی اگاه باشی وگرنه یکم فشارخونت میره بالا هم سردرد میگیری مثلا من با کلسیم بعد امپول سردرد میگیرم میخورم ولی اوکیه عااااااالیه واقعا راحت رابطه های بدوووووووووون استرس اصلا یچی میگمااااا ۲۰❤️🥰🌹♥️

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  
من که مجردم از الان ترس بارداری ناخواسته دوران تاهل رو دارم  البته متولد ۷۰ ، سنم کم نیست  ...

منم بچه دوم ناخواسته بود بچه اولم یکسال  و دوماه داشت الان بچه دومم یکسال و ۷ ماه داره ولی من همیشه ترس دارم به قرص و آمپول اعتماد  ندارم میترسم ...ولی در کل برا آینده بهت میگم مردا خیلی مقید نیستن خودت خیلی احتیاط کن

منم بچه دوم ناخواسته بود بچه اولم یکسال  و دوماه داشت الان بچه دومم یکسال و ۷ ماه داره ولی من ه ...

مچکر گلم 

گلم میشه برای احتیاط از چند روش همزمان استفاده کرد ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
من که مجردم از الان ترس بارداری ناخواسته دوران تاهل رو دارم  البته متولد ۷۰ ، سنم کم نیست  ...

شوهرو وللش شوهرا وقت پرواز حواسشون نیست تو امپول بزن با خیااااااااااااااال راحت زندگی کن هیچی هم نمیشه

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  
منم الان دومی رو باردارم اولی دوسالو نیمشه

بازم شما سن بچه اولت خوبه من که خیلی هردوتاشون اذیت شدن و همچنین خودم سر بارداری دوم هم دوز از جونت همش مریض بودم یکسره پام به دکتر و بیمارستان بود

2810