2777
2789
سلام گلم در خدمتم  

ممنونم عزیزم

میخواستم بپرسم ثبت نام نهاییش حضوری هس یا مجازی؟ ساختمون اداریش میدونید کدوم ادرسش میشه؟ 

و اینکه اصن هیچ کلاسی صبحا برکزار نمیشه یعنی؟ 

پایان نامه هم در مقطع ارشد باید مجازی دفاع کرد؟ 

ببخشید سوالامم زیاد شد عذر فراااوان

من هرچی تماس میگیرم نمیتونم ارتباط برقرار کنم نمیدونم چرا همش میگه 18نفر در صف انتظار هرچقدرم صبر میکنم بازم وصل نمیشه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم میخواستم بپرسم ثبت نام نهاییش حضوری هس یا مجازی؟ ساختمون اداریش میدونید کدوم ادرسش میش ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باشید. هر سوالی باشه اگه بدونم کوتاهی نمیکنم. 

ثبت نام مجازی بود و یه روز هم باید حضوری مدارک رو می بردیم.

آدرس هم خیابون پاسداران هست.

کلاس هامون بعدظهر و بیشتر شب ها بود.

فقط یه درس رو صبح گذاشتن که همه اعتراض کردن چون همه کارمند بودند.

امتحانات  هم هر کسی شهر خودش یا منطقه خودش امتحان میداد.

پایاننامه هم زمان ما حضوری بود و بعد کرونا اومد و مجازی شد. خودم مجازی دفاع کردم.

و بعدش هم که بحران کرونا تموم شد، برای دانشجویان شهرستانی بازم به صورت مجازی هست. دیگه نمیدونم که تهرانی ها هم میتونن مجازی دفاع کنند یا نه.

خواهش میکنم  ارشد ۱۴۰۰

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنی لطفا

برای پایان نامه که یه بار همون اولش انتخاب واحد کردیم شهریه دادیم بعد میدونید دیگه طول میکشه تا موضوع تایید بشه و پروپوزال بارگذاری کنیم و اینا؛ باید دوباره شهریه واریز کنیم ؟

پیامک اومده برای تمدید پایان نامه اقدام کنیم 

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنی لطفا برای پایان نامه که یه بار همون اولش انتخاب واحد کردیم شهریه دادیم ...

سلام گلم

من ترم سوم که بودم استارت زدم

و ترم چهارم دفاع کردم 

اما پایاننامه دوستم دو سه ترم طول کشید و هر ترم شهریه پرداخت می‌کرد.

خود دانشگاه تا یه تاریخی به دانشجویان مهلت میده و بعد اون تاریح باید مجدد شهریه بدن 

خواهش میکنم عزیزم راحت باشید. هر سوالی باشه اگه بدونم کوتاهی نمیکنم.  ثبت نام مجازی بود و یه ر ...

یه دنیا ممنونم از لطف و محبتتون خیلی لطف کردید عزیزم 

ان شاءالله همیشه موفق و سلامت باشید 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
سلام گلم من ترم سوم که بودم استارت زدم و ترم چهارم دفاع کردم  اما پایاننامه دوستم دو سه ترم ...

سلام عزیزم خوبی 

من متقاضی ارشد الکترونیکی هستم.چه رشته هایی دارن؟ قبولیش راحته؟؟ من معلمم.

سلام عزیزم خوبی  من متقاضی ارشد الکترونیکی هستم.چه رشته هایی دارن؟ قبولیش راحته؟؟ من معلمم.

سلام ممنونم گلم 

اکثر رشته های علوم انسانی رو داره 

برای شما که معلم هستید گرایش های رشته علوم تربیتی خیلی خوبه.

قبولی هم خیلی راحته

موفق باشید

سلام گلم بله اره خوبه برای شاعل ها و کسانی که مثل من بچه کوچیک دارن عالیه مدرکش معتبره و مهر دانشگ ...

سلام عزیزم شما الکترونیک میخونید

میخوام بدونم آموزش خوبه ؟ چیزی یاد میگیرید؟ رشته شما چی هست ؟