یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فدات شم ممنون من مجازی رو دوست داشتم چون متاهل بودم و بچه دار اما مجردها بیشتر حضوری دوست ...
😂😂😂نه حقیقتش تو فکر ازدواج نیستم، چون حس میکنم زوده برام مامان و بابامم همه خواستگارارو رد میکنن😂🤦🏻♀️ دیگه ولی حس میکنم برم اونجا میتونم یه چنتا دوست و رفیق دختر خوب هم پیدا کنم یکمم روحیه م عوض شه
عزیزم هزینه هاش چطور بود ؟؟من امسال اموزش زبات ارشد الکترونیکی ازاد قبول شدم و مجازی فاران مهر دانش ،بچع کوچیک و نوزاد توراهی دارم ب زودی ان شالله😁ب سرم زده ارشد بگیرم بخاطر راه های دیگ شغلی...دوس ندارم فقط خانه دارباشم.فاران میگن خیلی چرته ،بنظرت ترمی ۵ ۶ تومن بیشتر میشه؟؟
چه خبره ۸۰؟ نه دیگه اینقدر هم نمیشه بله من رشتم در جهت معلمی بود و وارد بازار کار شدم زنگ بزنید د ...
زنگ زدم همش میگه درصف ۱۷نفر انتظار ،شلوغه...منم درجهت ازمون استخدامی معلمی میخوام این رشته بخونم رشته کارشناسیم احراز نمیشه تو کد رشته های موردنیاز...نمیدونم تا۲سال دیگ ازمون بازم برگزار میکنن یانه..امسال ک انگار تصمیم گرفتن کنکورمخصوص دانشگاه فرهنگیان برگزار کنن معلوم نیس با چ شرایطی چ محدوده سنی چ رشته هایی زودتر نمیگن تکلیف معلوم شه،اما همسرم میگع همینو برو ارشد و بخون توکل برخدا....اخه ۲۰ م هم زیادشده برا سال ۹۸،رشتت شاخه انسانی بود دیگ؟