2777
2789
سلام عزیزم شما ازاد الکترونیکی تهران بودید؟! خوبه واقعا؟ مدرکش اینا معتبره؟ من روانشناسی میخوام بخ ...

سلام گلم بله

اره خوبه برای شاعل ها و کسانی که مثل من بچه کوچیک دارن عالیه

مدرکش معتبره و مهر دانشگاه آزاد تهران مرکز میخوره روی مدرک

روانشناسی هم داره 

سلام گلم بله اره خوبه برای شاعل ها و کسانی که مثل من بچه کوچیک دارن عالیه مدرکش معتبره و مهر دانشگ ...

مرسیییی😍

خدا فسقلیتو برات حفظ کنه🤍🌱

من مجردم بنظرت مجازی بهتره یا الکترونیکی و مجازی؟

خیلی خوبه رفتن حضوری ولی میترسم یکم هزینهام زیادشه چون تقریبا دو تاکسی میخوره تا دانشگاه نزدیکمون😅 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسیییی😍 خدا فسقلیتو برات حفظ کنه🤍🌱 من مجردم بنظرت مجازی بهتره یا الکترونیکی و مجازی؟ خیلی خوب ...

فدات شم ممنون

من مجازی رو دوست داشتم چون متاهل بودم و بچه دار 

اما مجردها بیشتر حضوری دوست دارن 😀😉😉چون دنبال موقعیت ازدواج هم هستن 😄

فدات شم ممنون من مجازی رو دوست داشتم چون متاهل بودم و بچه دار  اما مجردها بیشتر حضوری دوست ...

😂😂😂نه حقیقتش تو فکر ازدواج نیستم، چون حس میکنم زوده برام  مامان و بابامم همه خواستگارارو رد میکنن😂🤦🏻‍♀️  دیگه ولی حس می‌کنم برم اونجا میتونم یه چنتا دوست و رفیق دختر خوب هم پیدا کنم یکمم روحیه م عوض شه

پشت کنکور بودم امسال

خیلی اذیت شدم خیلی....

😂😂😂نه حقیقتش تو فکر ازدواج نیستم، چون حس میکنم زوده برام  مامان و بابامم همه خواستگارارو رد ...

😁

به نظرم حضوری بهتره برات اگه هدفت پیدا کردن دوست هم هست 

دانشگاه مجازی واسه متاهل ها و کارمندهاست

همکلاسی های من همه بالای ۴۰ سال بودند 

خواهش می کنم  موفق باشید

عزیزم هزینه هاش چطور بود ؟؟من امسال اموزش زبات ارشد الکترونیکی ازاد قبول شدم و مجازی فاران مهر دانش ،بچع کوچیک و نوزاد توراهی دارم ب زودی ان شالله😁ب سرم زده ارشد بگیرم بخاطر راه های دیگ شغلی...دوس ندارم فقط خانه دارباشم.فاران میگن خیلی چرته ،بنظرت ترمی ۵ ۶ تومن بیشتر میشه؟؟

عزیزم هزینه هاش چطور بود ؟؟من امسال اموزش زبات ارشد الکترونیکی ازاد قبول شدم و مجازی فاران مهر دانش ...

به سلامتی

من ارشد سال ۹۸خوندم و ۱۴۰۰ فارغ شدم 

کل هزینه دو سال برای من شد ۲۰ میلیون 

دیگه تورم رو در نظر بگیر و اینکه رشته من خوندنی بود و واحد عملی نداشتیم 

رشته هایی که حالت فنی داشته باشند هزینه ها کمی بالاتره 

به سلامتی من ارشد سال ۹۸خوندم و ۱۴۰۰ فارغ شدم  کل هزینه دو سال برای من شد ۲۰ میلیون  دی ...

منم عملی ندارم ،چ زیاد شده بود ۲۰تومن ،من فکر کردم برا من ترمی ۶،۷ دربیاد ینی بیشتر میش😪استفاده ای بردی از رشتت؟الان ک ۱۴۰۲ هستیم وای ینی ۸۰ تومن اینا میشع؟؟

منم عملی ندارم ،چ زیاد شده بود ۲۰تومن ،من فکر کردم برا من ترمی ۶،۷ دربیاد ینی بیشتر میش😪استفاده ای ...

چه خبره ۸۰؟

نه دیگه اینقدر هم نمیشه

بله من رشتم در جهت معلمی بود و وارد بازار کار شدم

زنگ بزنید دانشگاه هزینه رو بپرسید

شماره رو از گوگل دربیارید 

چه خبره ۸۰؟ نه دیگه اینقدر هم نمیشه بله من رشتم در جهت معلمی بود و وارد بازار کار شدم زنگ بزنید د ...

زنگ زدم همش میگه درصف ۱۷نفر انتظار ،شلوغه...منم درجهت ازمون استخدامی معلمی میخوام این رشته بخونم رشته کارشناسیم احراز نمیشه تو کد رشته های موردنیاز...نمیدونم تا۲سال دیگ ازمون بازم برگزار میکنن یانه..امسال ک انگار تصمیم گرفتن کنکورمخصوص دانشگاه فرهنگیان برگزار کنن معلوم نیس با چ شرایطی چ محدوده سنی چ رشته هایی زودتر نمیگن تکلیف معلوم شه،اما همسرم میگع همینو برو ارشد و بخون توکل برخدا....اخه ۲۰ م هم زیادشده برا سال ۹۸،رشتت شاخه انسانی بود دیگ؟

زنگ زدم همش میگه درصف ۱۷نفر انتظار ،شلوغه...منم درجهت ازمون استخدامی معلمی میخوام این رشته بخونم رشت ...

ان شاءالله خیره عزیزم

بله منم معلمم

رشتم از شاخه های علوم تربیتی 

توکل برخدا ان شاءالله به زودی همکار میشیم

من خوندم  خیلی راضی بودم

سلام عزیزم 

من این دانشگاه ارشد قبول شدم چندتا سوال داشتم امکانش هس لطف کنید راهنماییم کنید؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻