2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس نبوده که با دعای خاصی ازدواج کرده باشه؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمرم و جوونیم داره با گریه تباه میشه،دیگه جقدر باید صبر کنم؟!باید یه چهارسال دیگه هم صبر کنم تا درست ...

سلام عزیزم تو هم الان دقیقا دغدغه منو داری.

من ختم چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری رو شروع کردم و یه هفته دیگه تموم میشه.ختم چله سوره حشر رو هم از اول ماه رمضون شروع کردم

منم۳۳ سالمه تو چندسالته ؟؟؟

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
دعای مشلول هم میگن جواب گرفتن درسته؟؟؟😢

عزیزم هیچ دعایی نیست که رد خور نداشته باشه من خیلی از کارایی که اینجا گفتن رد خور نداره بجز حق شناس رو انجام دادم وهیچ کدومشونم نشدن حتما خدا مصلحت منو اون موضوع قرار نداده حالا هر چقدم من دعا و توسل کنم نمیشه مگر اینکه قرار باشه بشه یسری گره اون وسطه که با این چیزا باز بشه اینطور که فک کنی این دعا ها رد خور نداره بعد جواب نگیری تو ذهنت میاد که خدا دوست نداشته که اینکارو کرده

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
میگم گفت کلا ترک کنی 

انسان ممکن الخطاس خب ادم حتی ممکنه گاهی دوباره ناخواسته خطایی ازش سر بزنه😕

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
منظورم‌تو نیستی گلم کلا میگم تا یکی میگه حس ششمم همه میگن کی ازدواج میکنم  ولی من پسری نمیبین ...

والا شاید پسرا روحیاتشون با دخترا فرق داشته باشه که نمیخوان...

ولی توی همین سایت از تاپیک های سالهای قبل دیده بودم اقایونی که توسل کردن برای ازدواج و تشکیل زندگی دادن🙂❤

سلام عزیزم تو هم الان دقیقا دغدغه منو داری. من ختم چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری رو شروع کردم و ی ...

من ۲۳ سالمه💔🙂

عزیزم هیچ دعایی نیست که رد خور نداشته باشه من خیلی از کارایی که اینجا گفتن رد خور نداره بجز حق شناس ...

دقیقا همین فکرو دارم میکنم💔🙂

مصلحت نیست...؟!

واسه همه مصلحته به جز من یکی😭😭😭😭💔💔💔💔

نمیدونم من با دعای مقاتل تابحال حاجت گرفتم اونو نشنیدم ولی ای کاش حاجت نمیگرفتم 😭😭

چرا عزیزم چیشده میتونی بگی