2777
2789

آقا اونجا چون کارگاهه خیلی چیزای خطر ناک هست . 

حتی سیانور هم داره یه استفاده ای میکنن برای طلاسازی الان یادم نیست .

البته ایشون فقط داره ولی استفاده نمیکنه . خودش گفت .تو یه اتاق دیگه بود . 

خلاصه هر چی اونجا هست من فکر میکنم سمی شده . 

اصلا چای میاره نمیخورم . هم سن بابام میشه ‌‌واسه همین هر بار به من بیسکوییتی چیزی میده . که من نمیخورم میگم سمیه .

حالا به من یه بار ویفر داد نخوردم گفت ببر .آوردم گذاشتم تو کشو آشپزخونه . یه بسته ماکارونیم اونجا بود . البته باز نشده بود . الان سالاد ماکارونی درست کردم با اون . امکان داره سمی شده باشه .؟ 😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه این تاپیکا رو جدی میزنی و به قصد سرکار گذاشتن بقیه نیست، حتما خودتو به یک روانشناس نشون بده. اینهمه بدگمانی و سوظن، ممکنه باعث جنون بشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی دنیارو ۴ دستی بچسبی میشه این...البته ایشون معلومه وسواس فکری شدید دارن..من خودمم درگیرشم درکش م ...

منم وسواس دارم اتفاقا ولی رویه جونم اصلا

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝