2777
2789

سلام طاعات و عباداتتون بخیر 

من دوازدهم تجربیم و قبل عید رو کاملا اختیاری حضوری رفتم مدرسه و تقریبا کل دروس رو تموم کردم 

الان مدرسه ما دوباره حضور دانش اموزارو اجباری کرده 😕

منم شدیداااا درگیر جمع بندیم و خیلی امیدوارم همین امسال رشته دلخواهمو قبول بشم ولی اگه برم مدرسه تا ساعت ۲ کلا درسام میره رو هوا ...

حالا سوالم اینه... اگه نرم فقط برای ازمونا برم بنظرتون چی میشه؟ خیلی تهدیدم کردن 🤭😅

ولی بیشتر دبیرا بهم میگن چون درسا تموم شده حتما بمون خونه و جمع بندیتو انجام بده و نیا ..‌

حالا شما که اطلاع دارید بنظرتون نرم چی میشه و برم یا نه؟

سلام من یازدهم تجربیم ولی اینی که گفتی باعث تعجبم شد چون دوازدهمی های مدرسه ما اصلا مدرسه نمیاند دیگه رفتند واسه امتحانات خرداد که باز بیاند

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یازدهم تجربیم ولی اینی که گفتی باعث تعجبم شد چون دوازدهمی های مدرسه ما اصلا مدرسه نمیاند دیگ ...

منم همینو میگم 😐مدیرمون میگه کی گفته دوازدهمیا نمیان مدرسه؟😒 

اصلا راضی نشد

نمیشه دل به خواهی نری  حتما با والدینش با مدیر صحبت کن اجازتون بگیر  اکثرا اوکی میدن

صحبت کردیم حتی با اینکه شاکرد اول مدرسه ام هستم قبول نمیکنه😕 منم میخوام کلا بیهیالشون بشم دیگه

صحبت کردیم حتی با اینکه شاکرد اول مدرسه ام هستم قبول نمیکنه😕 منم میخوام کلا بیهیالشون بشم دیگه

عجب 

مشکلی پیش نمیاد با غیبت ، ولی ممکنه باهات بد شن اذیتت کنن. واقعنم حق داری چون تایم مهمیه

منم همینو میگم 😐مدیرمون میگه کی گفته دوازدهمیا نمیان مدرسه؟😒  اصلا راضی نشد

واااا مدیرتون مدرکش رو از کجا گرفته؟ 

تا بوده همین بوده که دوازدهم ها تا آخر اسفند اگه اشتباه نکنم درسشون تموم میشد بعدم آزاد میشدن تا واسه امتحانات خرداد و کنکور خودشون رو آماده کنند یعنی حداقل مدرسه ما که اینجوریه خداروشکر

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد