2777
2789
عنوان

دخترم ازپیشم پرکشید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15402 بازدید | 205 پست

استاتر عکس اعلامیه هم نزاشتی

فقط میگی شما مادرین فلانین

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بله گلم مادر یه دختر ۸ ماهه

خدابراتون حفظش کنه گلم خدای نکرده زبونم لال یه خاربه پاش بره چه حالی میشی پس درکم کن من دخترم ازدس دادم

خسته ازمسیری که هیچ مقصدی ندارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نی_نی_یار_شب    

درخواست لغوکاربری این خانمو داریم

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
عزیزمی ممنونم واقعا سخته داغ اولاد آدموپیر میکنه پسر من نزدیک ۳سالش بود روی دستای خودم جون داد بار ا ...

الهیییی 😔خدابهتون صبربده ودلتون آروم باشه اون دنیا دستگیرته وشفاعتت میکنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
بله بچه ندارم 

خدا بهتون صبر بده من سه تا بچه دارم بزرگه ۴سالشه دوتا دوقلو هم یه سالشونه وقتی باباشون فوت کرد نه ماهه بودن ز دست دادن همسر خیلی سخته بخصوص وقتی بچه باباشو بخواد پسرم همیشه سراغشو میگره من بدتر داغون میشم

الهی من بگردم برای دل شما و اون خانم ک همسرش فوت شده که کلی تسلی دادن برای استارتر  من فقط ...

وخیلی ها مریض دارن جوون دارن که سرطان داره و این طوری تمام امیدشونو از دست میدن و نابود میشن وهرلحظه میمیرن و زنده میشن.

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
ارع توکل بخدا

دخترتم بجای ه از ع استفاده میکرد🙄 تایپتون یکیه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
عزیزمی ممنونم واقعا سخته داغ اولاد آدموپیر میکنه پسر من نزدیک ۳سالش بود روی دستای خودم جون داد بار ا ...

خدا بهتون صبر زیاد عنایت کنه عزیز دلم خیلی ناراحت شدم  

الهی که هیچ کس غم نبینه 

برای من هم پیش اومد فامیل نزدیکمون 

که جگر من طوری کباب بود و جوری گریه میکردم و  طوری که هر ثانیه فقط میگفتم خدا به داد دل مادرش برس و چون از نزدیکان بود  تا یک هفته خودم کنار مادرش بودم و پا به پای مادرش اشک ریختم خیلی کابوس بدی بود

صادق تر از هدایت