2777
2789

من سر از شکم مامانم در اوردم کتک خوردم و بدبختی کشیدم همش تو همسنای خودم سرم پایین تر بود اونا گوشی مدل بالا و لباس انچنانی تنشون بود و من لباس کهنه و شلخته و مثل گداها ک کسی بهش توجه نمیکرد بودم ای خدا حتی به حالو روز خودم گریم میگیره چقد بدبخت بودم مستجر بودیم بابام خونه نبود سالی یه بار برمیگشت شبا تو حیاط بزرگ تنها همش یه چوب دستمون بود از ترس تو خونه اااااخ به کدامین گناه تا ۱۶ سالگی فقط کتک میخوردمو سرکوب میشدم بخاطر وجودم بخاطر بودنم تو این دنیا بابامم تا پیومد خونه اونم باز کتک میگفتم کاش هی خونه نبود معتاد بود تا بهش نمیرسید میومد سراغ ما ۱۶ سالگیم ازدواج کردم باز همون وضع و بدبختی پیش شوهرم باز همش تو جمع دعوام میکرد سرم پایین بود بخاطر بودنم همش به خودکشی فکر میکردم نمینشستم تو خونم چی گار میکردم طلاق بگیرم برم تو اون خرابه باز تا ۷ سال دیگه از اون به بعد درستش کردم شوهرمو مثل قبل نیس دیگه الان خدا رو شکر 😭دیگه کیا مثل من بودن

لعنت به اعتیاد فقط................................. 💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید