2777
2789
عنوان

روز به روز بیشتر به بچه ام وابسته میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزبه روزوابستگیم بیشترمیشه وقتی خوابه دلم اینقدربراش تنگ میشه عکساشونگاه میکنم قربون صدقش میرم وقتی هم بیداره اینقدرباهاش حرف میزنم شعرمیخونم بازی میکنم که دام میخادبغلش کنم فشارش بدم 

روزبه روزوابستگیم بیشترمیشه وقتی خوابه دلم اینقدربراش تنگ میشه عکساشونگاه میکنم قربون صدقش میرم وقتی ...

رسما همه مون دیوانه ایم

من نمیدونم چرا مادرم با ما اینجوری نبود

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چون هرگز مادر بودنو دوست نداشتم همیشه دلم میخاست تنها باشم بد جوری هم وابسته ی همسرم بودم حس میکنم ب ...

منم ازبچه خوشم‌نمیاد و شدیدا وابسته شوهرمم همشم میترسم بچه داربشم و من و شوهرمو ازهم‌دور کنه  یا میترسم شوهرم عاشق بچه بسه منو یادش بره 😭😭

حالا واقعا اینجوری میشه؟؟؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
هم بچه میخوام هم نمیخوام البته بیشتر نمیخوام

آفرین منم ۹۰ درصد نمیخوام بخاطر همین ترسای عاطفی ای که دارم  توام به همسرت وابستگی زیادی داری نه؟ من حسودیم میشه اصن 🤭🤭

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
2810