2777
2789
عنوان

روز به روز بیشتر به بچه ام وابسته میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 50 پست
اره منم از این همه وابستگی وحشت دارم  اینهمه وابستگی بد  امروز به این حجم از دل بستگیم ف ...

خیلی سخته

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقيقا يه وقتايي با خودم فكر ميكنم كه اگه يه روزي مجبور شم بين خودمو پسرم انتخاب كنم چي ميشه و تو هر ...

فکر کنم تا وقتی بچه ها به دل مادر پدر باشن همین باشه

تا نافرمانی کنن بچه رو توبیخ میکنن

پریشب یه ذره دستش بریده بود تا چهارصبح گریه کردم‌من از تصور اتفاق بد براش😭😭😭😭

گفتی کردی کبابم منم همینطورم

مادر منم دقیقا همین وابستگی رو بهم داره برخلاف بقیه که به به و چه چه میکنن میگم کنترلش کن وابستگی مادر من خیلی به هردومون ضربه زده خیلییی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
وقتی اینجور متنا رو میخونم دلم میخاد بمیرم چرا پس من نمیتونم اینجوری باشم..

چرا نمیتونی اینجوری باشی؟

مادر منم دقیقا همین وابستگی رو بهم داره برخلاف بقیه که به به و چه چه میکنن میگم کنترلش کن وابستگی ما ...

حتما باید کنترلش کنم میدونم 

چرا نمیتونی اینجوری باشی؟

چون هرگز مادر بودنو دوست نداشتم همیشه دلم میخاست تنها باشم بد جوری هم وابسته ی همسرم بودم حس میکنم با اومدن بچه کل خوشیام از بین رفته دیگه به هیچکس تو دنیا هیچ حسی ندارم شدم یه مرده متحرک که هیچکس درکش نمیکنه..

وقتی اینجور متنا رو میخونم دلم میخاد بمیرم چرا پس من نمیتونم اینجوری باشم..

بچه اتو بو نمیکشی؟قربون قد و بالاش نمیری؟موهاشو بو نمیکشی ؟به خودت فشارش نمیدی؟

چون هرگز مادر بودنو دوست نداشتم همیشه دلم میخاست تنها باشم بد جوری هم وابسته ی همسرم بودم حس میکنم ب ...

من که بچمو خیلی دوست دارم وقتی سرشو میذاره روی سینم یا شونم میخوام بمیرم براش

بچه اتو بو نمیکشی؟قربون قد و بالاش نمیری؟موهاشو بو نمیکشی ؟به خودت فشارش نمیدی؟

تازه دنیا اومده بود خیلی وابستش بودم اما روز به روز کمرنگ تر شد اون خیلی شیرین و دوست داشتنیه اما دست خودم نیست نمیتونم مثل بقیه مادرا باشم 

تازه دنیا اومده بود خیلی وابستش بودم اما روز به روز کمرنگ تر شد اون خیلی شیرین و دوست داشتنیه اما دس ...

من اوایلش وابسته اش نبودم وابسته شوهرم بودم الان وابسته هردوشونم

من که بچمو خیلی دوست دارم وقتی سرشو میذاره روی سینم یا شونم میخوام بمیرم براش

خدا حفظش کنه ..نمیتونم درک کنم واقعا.وقتی بچه نداشتم رابطه مادر فرزندی رو خیلی بیشتر درک میکردم حتی مادرمو خیلی دوست داشتم اما الان کلا یه آدم دیگه شدم 

خدا حفظش کنه ..نمیتونم درک کنم واقعا.وقتی بچه نداشتم رابطه مادر فرزندی رو خیلی بیشتر درک میکردم حتی ...

شاید افسردگی بعد از زایمان داری

2810