2777
2789
عنوان

پسر خالم راه می‌ره مثل خر یه مشت میزنه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده ب من می‌دونم چیکارش کنم  مامانش بی ادب بارش آورده  اگه یبار ک مشت زد مامانه گوششو بگ ...

والا به خدا بچه های الآن گودزیلان

به واالله خواهر منم این کارا رو میکنه

خیلی م حرص میخوره ازش

ولی لامصبا پوستشون کلفته دهه نودیا.

خدا💖 
خوب فکریه بذار ببینمش دارم براش جیجرشو می‌زارم تو وایتکس

آره بابا بچه تخس بیشعور.....ما پسر همسایمون اینجوری بود..‌.همه کوچه آسی بودن از دستش....منو میدید ولی میرفت قائم میشد....

رو نده بهش اصلا.....بترسونش....و اصلا هم بهش نخند‌...خیلی جدی باهاش برخورد کن

آره بابا بچه تخس بیشعور.....ما پسر همسایمون اینجوری بود..‌.همه کوچه آسی بودن از دستش....منو میدید ول ...

ممنون گلم دارم براش یا برا شنبه گردی پفک رفت خرید گفت تو حق نداری بخوری اگه خوردی فردا حلواتو بخورم مامانش خندید منم گفتم حلوا خودتو فردا بیاررن واسم 

بار دیگه این کارو کرد گوششو بپیچون برو بذار تو دست مامانش به مامانش بگو خاله لطفا این زلزله رو ادب کن هرچی تحمل کردم صبرم سر اومده یه بلایی سرش میارم من اگه بخوام ادبش کنم خیلی بد میشه چون ادب کردن بچه ها را بلد نیستم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

پسر دایی منم (کلاس چهارمه)همینه عید دیدنی اومدن خونمون بهم دست داد ی جوری دستمو فشار داد هنوز درد می‌کنه😑

قهر کردم بی محلی کردم کتک زدن فحش داد آدم بشو نیس ک نیس😐الان رسیدم ب اونجایی که باید تحملش کنم

2810