2777
2789
عنوان

به فا.ل قهوه و تا.رو.ت اعتقاد دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
اصلا ادم نمیدونه واقعا درسته حرفاشون یا نه من خیلیا دیدم اعتقاد دارن ولی جند بار ک گرفتم اصلا یه چ ...

برامن اکثرش چرت بود 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اعتقاد دارم و خودم بلدم تارو.ت

چه شکلی میگیرن؟🙈 میشه بگید؟

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
چون حرفایی که زده اتفاق افتاده حس بدی گرفتی!

اره دقیقا

به شدت حس مزخرف و مسخره ایی بود

چیز جذابی نبودش اطلاع داشتن از اینده

اونزمان ک من نمیدونستم اتفاق میوفته چون قبول نداشتم

یعنی حتی تلقین هم نبودش

مثلا گفت خبر مرگ یکیو میدن بهت

دقیقا با همون شیوه ک گفتش خبر فوت یکی به گوشم رسید

از نظر مالی یسری چیزای بد گفت

دقیقا اتفاق افتاد

با کارت  و این ک حین فا...ل حس ششمت خیلی باید کمک کنه بهت بعضی حرفا رو من توی کارتام نمیاد ام ...

اووه👌  خیلی ممنون❤

شرایطش هست براتون ی فالم الان برای من بگیرین؟

واقعا قصد مزاحمت ندارم

بی تعارف اگه شرایطشو ندارید بگید بهم🙏

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
ب نظرم خوبه ک بعضی اتفاقات ی جور هشدار بدونی خیلی بهتره تارو.ت گرفت با قهوه یا فقط تارو.ت

تاروت و قهوه با هم بودش

نه کاری از دستت برنمیاد چون

و اون اتفاق به هر شیوه ایی میوفته 

نه گلم اماده کردن ف...ال زمان لازم داره 

حله عزیزم ممنون

تاروت و قهوه با هم بودش نه کاری از دستت برنمیاد چون و اون اتفاق به هر شیوه ایی میوفته 

ببین یمی از مشتریام خیلی ب حرفام اعتقاد داره

واسه دخترش خواستگار اومد اینم زنگ زد گف ببینم طرف خوبه یا نه

گفتم جواب نده اگر ازدواج کنن طلاق میگیرن

این اهمیت نداد و جواب مثبت داد چهارماه بعد بهم زنگ زد گف بهم زدیم پسره خیلی شکاک بود

گفت انقدر زبون ریختن راصبم کردن جواب مثبت گرفتن

ولی اگر ب حرف کرده بود این اتفاق نمی افتاد

ب ای همون میگم با دونستن بعضی اتفاقات میشه جلوگیری کرد