2777
2789
عنوان

تموم کنید دیگه

97 بازدید | 14 پست

تو سایت پر مرده هر ۴ تا تاپیک یکی میگه ازدواج میخوام شوهر میخوام اینا پرو هستن پرو ترم میشن دیگه عه 

برفرضم که سندرم سیندرلا هم داشته باشین جاش اینجا نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روی مردا بیشتراز ایناست کم نمیشه گلم  منم تعجب میکنم یه خانم یا دختر هیچ وقت همچین حرفی نمیزنه

تازه اومدی نی نی سایت؟

همین تاپیک های نیم ساعت قبل ببین دو مورد فقط خودم دیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩

اره واقعا  اصلا یعنی چی؟ چه کاری از بقیه برمیاد. 

خب برو پیدا کن اگر انقدر مایلی 😐

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
سندروم سیندرلا دیگه چیه

سرچ کن تو نت 

به دخترایی میگن که فکر میکنن زندگی فیلم قدیمی دیزنیه یه مرد با اسب سفید میاد خوشبختشون می‌کنه

اینا کل موفقیت تو زندگی رو تو ازدواج میبینن

سرچ کن تو نت  به دخترایی میگن که فکر میکنن زندگی فیلم قدیمی دیزنیه یه مرد با اسب سفید میاد خوش ...

اها صحیح

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
تازه اومدی نی نی سایت؟ همین تاپیک های نیم ساعت قبل ببین دو مورد فقط خودم دیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩

نه بابا  من کاربر قدیمی هستم 

خودم خواستم کاربریم حذف بشه جدید زدم  تازه نیستم   

آخه ارزش زن میارن پایین

این دخترا تا ابد هستن. به قول خودت کسایی هستن که کل موفقیت رو به ازدواج میدونن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»