2777
2789

به سقف نگاه میکنم لامپ جیغ میکشد

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه ادم اونجا یعنی سم خوردن؟؟ 

لذت ببر از اون محیط 

بهتر از رستوران نیس یعنی 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
وااای جدی میگی ؟؟؟ تو رو خدا بگو چطوری ای .

نمیتونم از دست کسی چیزی بخورم همش احساس میکنم میخوان منو بکشن😣

چند روز پیشم تو خیابون بودم تشنم شد ترسیدم برم آب بخرم 

نمیتونم خونه کسی که زیاد باهاش راحت نیستم چیزی بخورم 😩

به قرآن دیگه روانی شدم

دکتر و روانشناس و هزار کوفت و زهر ماری رفتم ولی فایده نداشت

جدیدن توهم بیماری زدم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
نمیتونم از دست کسی چیزی بخورم همش احساس میکنم میخوان منو بکشن😣 چند روز پیشم تو خیابون بودم تشنم شد ...

وای منم چند روز پیش رفتیم خونه دوست شوهرم ناهار آورد لب نزدم ناراحت شدن .😑🥺

وای منم چند روز پیش رفتیم خونه دوست شوهرم ناهار آورد لب نزدم ناراحت شدن .😑🥺

خیلی بده

نامزدم دیگه از دستم خسته شده 🥺

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
پیش دگتر رفتم .ولی تاثیری نداشت .

وقتی افکارمنفی به ذهنت هجوم میاره تمرکزنکن روی آن یه چیزمثبت جایگزینش کن مثلا فورابگودوباره شروع کردی بسه من بهت اهمیت نمیدم خداوندنگهدارمن هست وهیچ نیرویی قوی ترازآن نیست ،لطفابه افکارمنفی پروبال نده