against_all_odds مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3583 عنوان هرسوالی دارید بپرسید:جواب میدم:) | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 137 پست سوالاتی که تو ناشناس داشتید یا هرسوال دیگه ای(صادقانه و روراست جواب میدم)بالاخره بهتر از بیکاریه دیگه گرچه درس دارم بفرمایید و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:) 1401/01/07 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
against_all_odds مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3583 پس کنکور رو میخوای چه کنی دختر دختر باید قدرتمند باشه تا ثابت کنه شیر جنگل تر نیست مادس الان لالا دارم و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 خب چرا نرفتی تجربی ،؟ حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
alfoba عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3017 خب چرا نرفتی تجربی ،؟ بخاطر مشاوره و خانواده 😭😭😭😭 تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 پس کنکور رو میخوای چه کنی دختر دختر باید قدرتمند باشه تا ثابت کنه شیر جنگل تر نیست مادس ن خوبه انرژی مثبتم میدن استاد حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 بخاطر مشاوره و خانواده 😭😭😭😭 مشاوره ؟ خنواده ک عادیه اومدن واس ترکوندن قربونشون برم حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
alfoba عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3017 خب من فردا سر صبح بهتون درخواست و سپس پیام میدممیخوام شما هم واسه من سوال طرح کنین و بپرسین تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 خب من فردا سر صبح بهتون درخواست و سپس پیام میدم میخوام شما هم واسه من سوال طرح کنین و بپرسین استاد من و بیخی استارتر دربس در خدمتته البته من از رو کتاب کارام میتونم عکس بگیرم امیدوارم در جریان باشید خستم حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
alfoba عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3017 واسه من ادا حال بدا رو درنیار😆😆😆من خودم میخوام موقعیتش باشه تا خودم کنکور بخوابماما زمانی که دیگران در خوابند من تمرین خواهم کرد تا ثابت کنم حق با من بود تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 واسه من ادا حال بدا رو درنیار😆😆😆 من خودم میخوام موقعیتش باشه تا خودم کنکور بخوابم اما زم ... باش استاد تو راس میگی فردا قلم چی دارم چشم سوال میفرستم اگر امر دیگ ای ندارین شب خوش✋💜 حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 خدا نگهدار فرزندانم 🤣🤣🤣🤣💜 حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍